Tennistrainer

Als tennistrainer weet u als geen ander dat tennisartikelen van hoge kwaliteit een beginnende tennisser goed op weg kunnen helpen. Op TennisPlanet vindt u dan ook een uitgebreid assortiment terug van producten die uiterst handig zijn op en naast de tennisbaan, zoals een ballenmand, ballenkanon of echte trainingsballen. Een van de specialiteiten van TennisPlanet. Een uitgebreid assortiment gericht op de trainer of school. Alle benodigde artikelen, waaronder veel zelf ontwikkelde producten van TYGER!

Staffelkorting Tennisballen

Hoe meer tennisballen u koopt, hoe meer korting u ontvangt! Zie hieronder hoeveel extra korting u op het desbetreffende product kan krijgen. Vul onderstaande code in bij het afrekenen en de korting wordt automatisch verrekend.

 • Vanaf 2 verpakkingen ontvangt u 5% extra korting met de code: TENNISBAL5
 • Vanaf 5 verpakkingen ontvangt u 10% extra korting met de code: TENNISBAL10
 • Vanaf 20 verpakkingen ontvangt u 15% extra korting met de code: TENNISBAL15
 • 1 - 80 van 153

   
  Tennisnet Tyger 300
  SALE

  Tennisnet Tyger 300

  € 119.00

  € 76.95

  Tennisnet Tyger 400
  SALE

  Tennisnet Tyger 400

  € 149.00

  € 98.95

  Tennisnet Tyger 500
  SALE

  Tennisnet Tyger 500

  € 159.00

  € 105.95

  1 - 80 van 153

  Tennisleraren proberen tegenwoordig op een creatieve, interessante en effectieve wijze tennislessen te verzorgen. Dit kan met behulp van onze tennistrainer producten en materialen. Tennistrainer producten zijn natuurlijk gemakkelijk te bestellen op onze webshop. Om kinderen te blijven motiveren, zijn er verschillende tennismaterialen om bijvoorbeeld als raakpunt in te zetten. Er zijn opblaasbare targets, hoepels en pylonnen. Verder zijn er tennisbal catchers en bijvoorbeeld de z-bal als hulpmiddelen om uw tennislessen nog leuker te maken. Verder kunt u tijdens de warming-up een grote tennisbal gebruiken of een springtouw inzetten om uw pupillen nog meer plezier te laten beleven aan uw tennislessen of aan tennis in het algemeen. Ook voor de ervaren tennissers onder ons zijn er tennismaterialen en hulpmiddelen. Er zijn vele soorten markeringen voor op de tennisbaan te koop. Deze markeringen kunt u tijdens de tennislessen gebruiken om het voetenwerk van de spelers te bevorderen. Markeringen of mikpunten voor op de tennisbaan kunnen helpen bij het ontwikkelen van een tennistechnisch aspect. Voor de tennistrainer zijn er ook handige hulpmiddelen te koop. Zo zijn er verschillende ballenmanden en ballenkanonnen. Hiermee kan snel en effectief worden getraind. Met de ruime keuze die wij aanbieden voor tennistrainers is er altijd wel een ballenmand met de inhoud die u wenst.