Type speler

Type tennisspelers

Recreatief

Het perfecte racket hebben voor wanneer u begint met tennissen, kan een groot verschil maken. Als u begint, moet u u richten op het leren van de sport en meer basisvaardigheden verwerven. Daarom is het belangrijk om een racket te kiezen dat u niet zal belemmeren en waar gemakkelijker mee te spelen is.

In onze collectie vindt u veel tennisrackets die perfect zijn voor beginners van de tennissport, maar ook voor recreatieve spelers die minder vaak spelen en minder geïnteresseerd zijn in wedstrijden. Deze rackets zijn lichter en hebben meer flexibele handgrepen, waardoor u een beter balgevoel kunt krijgen en uw vaardigheden sneller kunt ontwikkelen. Klik hier voor alle recreatieve tennisrackets.

Competitie / Tour

Voor degenen die al langere tijd tennis spelen en die hun vaardigheden en techniek hebben geperfectioneerd, is de categorie competitie en tour passend. Spelers in deze categorie hebben meer geavanceerde tennisrackets nodig. Over het algemeen zijn deze rackets moeilijker om mee te spelen, maar als ze correct worden gebruikt, kunt u er de beste resultaten behalen.

De tennisrackets in onze collectie voor competitie spelers en tour spelers zijn over het algemeen zwaarder en hebben een iets kleiner blad. Dat zorgt voor meer controle over de bal, terwijl u nog steeds veel kracht in elke slag kunt stoppen; de perfecte combinatie voor gevorderde spelers. Klik hier voor alle competitie tennisrackets en hier voor alle tourrackets.