Babolat Tennistas

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Babolat tennistassen. De tassen zijn van een hoge kwaliteit en hebben elk een unieke eigenschappen en specificaties. Zo hebben sommige tassen bijvoorbeeld twee schouderriemen, zodat deze als backpack zijn te gebruiken, en sommige tassen zijn voorzien van isolatiemateriaal, ideaal tijdens de winter. Bij de keuze voor een juiste tas is het belangrijk om rekening te houden met het aantal rackets dat u wilt meenemen. Daarnaast raden wij aan om rekening te houden dat u wellicht ook uw tenniskleding en -schoenen mee wilt nemen. Zo zijn er tassen met meerdere hoofdcompartimenten en zijvakken.
 

Tennistas Babolat

De Babolat tennistas voor hem of haar. Vele soorten en maten tassen om je tennisspullen of tennisrackets in te doen. Babolat tennistassen voor 3, 6, 9 of 12 tennisrackets. Babolat tennisrugzakken, tennisbags, combi-tassen en vele andere soorten voor weinig geld!


Babolat tennistas kopen

De Babolat tennistas voor hem of haar. Vele soorten en maten tassen om je tennisspullen of tennisrackets in te doen. Babolat tennistassen voor 3, 6, 9 of 12 tennisrackets. Babolat tennisrugzakken, tennisbags, combi-tassen en vele andere soorten voor weinig geld! Een Babolat tennistas is een speciale bag voor je tennis spullen. Ideaal dus om te gebruiken wanneer je toernooien of competitie speelt, of gewoon om naar de training te gaan. Hoe nu een Babolat tennisbag kiezen? De volgende aspecten kunnen je helpen:


Aantal rackets

Neem je maar 1 racket mee, dan is de Babolat tennis-rugzak een goed idee. Pak je meerdere rackets mee, dan is een echte Babolat-tennistas de juiste keuze. De Babolat-tassen zijn te verkrijgen in verschillende maten van 3, 6, 9 of 12 rackets.


Thermische laag

Er bestaan eveneens Babolat tennistassen met 1 vak voorzien van een zogenaamde een thermische laag. Die zorgt ervoor dat de bespanning van je rackets langer op spanning blijven.


Schouderriem

Er zijn Babolat tassen met enkelvoudige en dubbelvoudige schouderriemen. Een enkele-schouderriem komt vaker voor bij een 3 of 6 racket tas, de dubbele-schouderriem 9 of 12 racket bags. Het voordeel van een dubbele-schouderriem is dat je de tas eveneens op de rug kan dragen.