Tennisracket Bespannen

Tennisracket bespannen

Tennisplanet biedt tennissnaren aan van verschillende merken, in alle diktes en op diverse lengtes. Dikke snaren voor een langere levensduur en dunnere snaren voor meer balgevoel en kracht. U vindt alle informatie bij de productinformatie van de tennissnaren. In de webshop van Tennisplanet kunt u alle bekende merken tennissnaren snel en eenvoudig aanschaffen, zoals Tecnifibre, Tyger, Luxilon, Babolat, Prince, Wilson, Yonex en Head tennissnaren. Naast de tennissnaren heeft Tennisplanet ook verschillende bespanmachines en accessoires, zoals inktstiften. U kunt ook uw racket door ons laten bespannen. Lees hier meer over onze bespanservice.

241 artikelen 1 - 60 van 241

Er komen geen producten overeen met de selectie.

241 artikelen 1 - 60 van 241

Tennissnaren

Een tennissnaar heeft een grote invloed op uw tennisspel. Het is een belangrijk onderdeel van uw racket, aangezien de snaar het enige materiaal is wat rechtstreeks in contact komt met de tennisbal. De invloed van een tennissnaar wordt vaak onderschat, er wordt namelijk meer tijd gestoken in het vinden van het juiste racket. Er zijn veel verschillende soorten snaren, voor verschillende soorten spelers. Voor meer informatie kunt u kijken op onze adviespagina voor de ideale tennissnaar .

Bespanmachines

Als u elke maand wel een bespanning er uit slaat is het voordeliger om een bespanmachine aan te schaffen. U kunt zelf snel de kosten terugverdienen wanneer u ook nog eens voor anderen gaat bespannen. Wanneer u enkel voor uzelf bespant kunt u de kosten alsnog snel terugverdienen. Normaal betaalt u ongeveer €25,- voor een bespanservice inclusief bespanning. Wanneer u dit zelf doet bent u enkel de kosten kwijt voor een bespanning. Een bespanmachine hoeft niet duur te zijn en deze investering kunt u in een jaar terugverdienen. Bij de aanschaf moet u altijd twee factoren in uw achterhoofd houden: - Hoeveel tennisrackets denkt u ermee te gaan bespannen? - Wat is uw budget voor een bespanmachine?

Onderdelen Bespanmachines

Het kan voorkomen dat uw bespanmachine na enkele tijd toe is aan onderhoud. Bij Tennisplanet kunt u machine onderdelen aanschaffen zodat uw machine weer als nieuw functioneert. Klik hier voor een overzicht van de machine onderdelen.

Inkt Stiften

Wanneer u een racket hebt bespannen kunt u ervoor kiezen om met een inkt stift een embleem op de bespanning te stiften. Als bespanner kunt u uw eigen logo op de bespanning stiften, maar er zijn nog tientallen andere creatieve mogelijkheden om op uw bespanning te stiften. Klik hier voor een inkt stift voor bespanningen.