Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Tennisshirt Dames

Tennisplanet biedt u zowel polo shirts als normale shirts voor dames aan. Het polo shirt, dat van oorsprong als eerste werd gedragen op de tennisbaan, is een absolute klassieker. De polo shirts zitten niet alleen zeer comfortabel, maar zien er ook nog eens leuk uit. Naast de klassieke polo's zijn hier ook tennis shirts voor dames te vinden. De polo shirts zijn verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen maar op deze pagina vindt u alle dames polo's en shirts. De maten van de shirts lopen uiteen zodat er voor ieder type tennisser een shirt verkrijgbaar is.

Tennis polo dames

Op Tennisplanet vindt u een uitgebreide collectie polo shirts voor dames voor op de tennisbaan. Een polo is echt een klassiek tennisshirt die al jaren op de tennisbaan te zien is. Het geeft een sportief maar toch netjes en verzorgd uiterlijk. De polo shirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor u altijd goed op kunt vallen op de tennisbaan. Bovendien is een polo shirt zeer comfortabel om te dragen tijdens een potje tennis, zowel competitief als recreatief. Bekijk het assortiment en vind een polo, of ander tennisshirt, dat bij u past en waar u zich fijn in voelt tijdens het tennissen.

Dames tennisshirts

Tijdens een pot tennis is de juiste kleding dragen erg fijn. Bij Tennisplanet vind u daarom een breed assortiment aan tenniskleding waaronder shirts. De shirts zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en zijn afkomstig van de beste merken. Door middel van de filters aan de linkerzijde van uw scherm kunt u een keuze maken voor shirts die het best bij u passen. De shirts verschillen in model, maat en kleur. Neemt u zelf een kijkje in het assortiment!