Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Tennisjurkje

De trendy tennisjurkjes zorgen dat u zeer comfortabel kunt tennissen. De jurkjes zijn vocht regulerend waardoor ze ideaal geschikt zijn voor op de tennisbaan. De jurkjes zijn verkrijgbaar voor zowel de zomer, winter als all year en van topmerken als Head, Babolat en New Balance. Alle jurkjes hebben een sportieve look maar blijven elegant. Omdat het het een jurkje is heeft u geen last van shirtjes, rokjes of broekjes die u moet op- of rechttrekken tijdens het tennissen. De jurkjes zorgen voor optimaal comfort. Bekijk onze gehele collectie op onderstaande pagina.

Tennis Jurkje

Deze modieuze jurkjes zijn ideaal geschikt om te dragen tijdens een heerlijk potje tennis. De jurkjes zijn geschikt voor zowel vrouwen als meisjes. De jurkjes zitten heel comfortabel en zijn van goede kwaliteit. Het is belangrijk dat tennisjurkjes van hoge kwaliteit zijn omdat ze vaak veel te verduren krijgen. Met de tennisjurkjes op Tennisplanet zult u dan ook nog lang plezier hebben. De jurkjes zijn ideaal te combineren met een leuke tanktop of sweater, waardoor het totaal plaatje helemaal klopt op de tennisbaan.

Wit tennisjurkje

Tijdens een potje tennis wilt u natuurlijk kleding dragen die erg comfortabel zit, maar is het ook leuk als dat er ook nog modieus uit ziet. Bij Tennisplanet vindt u dan ook een ruim aanbod aan tennisjurkjes waaronder witte jurkjes. De jurkjes hebben een sportieve maar elegante look. Een jurkje zorgt voor optimaal comfort omdat het goed op zijn plek blijft zitten tijdens het spel. Neem een kijkje op de pagina om het assortiment te bekijken.