Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Yonex

alle producten van Yonex

Yonex is een wereldleider op het gebied van tennisartikelen en neemt het spel net zo serieus als jij! Het bedrijf wordt gedreven door technologie, wat leidt tot het voortdurend bezig zijn met het verbeteren van nieuwe materialen en ontwerpen. In 1946, net na het einde van de Tweede Wereldoorlog, werden de eerste houten Yonex rackets geproduceerd door de Japaner Minoru Yoneyama met behulp van één enkele pk motor. Van de productie van meer badminton rackets, naar tennisrackets in de late jaren '60 tot aan de introductie van de eerste all-grafiet golf racket in 1982; het Yonex bedrijf is uitgegroeid tot een succesvolle wereldwijde speler gedreven om de meest technologisch geavanceerde sportartikelen te produceren.

Yonex tennisracket

Yonex is een bekende producent van hoogwaardig sportmateriaal. De tennisrackets van Yonex zijn zorgvuldig ontworpen zodat u de beste prestatie kan geven tijdens het sporten. De tennisrackets zijn beschikbaar in diverse materialen, zoals aluminium en graphite. Om uw tennisracket te bewaren en vervoeren heeft Yonex ook nog handige tennistassen ontworpen, waarmee u uw racket veilig kan opbergen en meenemen. In het assortiment van Tennisplanet zijn verder ook nog diverse kledingartikelen van Yonex beschikbaar.

Yonex Polytour Pro

De Polytour Pro snaar van het merk Yonex is een sterk ontwikkelde snaar die u verzekert van een zeer comfortabel spel. Daarnaast heeft deze snaar van topkwaliteit ook een uitstekende stabiliteit en zeer lange levensduur. De van polyester gemaakte snaar maakt het voor u mogelijk om met te spelen met ongeëvenaarde precisie. Verder zorgt de Polytour Pro snaar ervoor dat u minder snel vermoeidheid ervaart in uw arm en schouder.