Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Tennis Accessoires Heren

De juiste sportoutfit uitzoeken is makkelijk op Tennisplant. De site biedt kwalitatieve en comfortabele sportkleding aan. Om uw sportoutfit compleet te maken kunt u op deze pagina verschillende accessoires aanschaffen. Denk hierbij aan handige zweetbandjes en polsbandjes. De doeltreffendheid op de tennisbaan kan hierdoor vergroot worden. De producten op Tennisplanet hebben een hoge kwaliteit en een hoge duurzaamheid.

Heren tennis accessoires

Tennisplanet.nl heeft een ruime hoeveelheid aan kledingaccessoires die het tennissen makkelijk en comfortabeler maken. Zo vindt u verschillende zweetbandjes voor om uw polsen en hoofd. U kunt het zweet makkelijk wegvegen en het komt niet in uw ogen. Zo heeft u geen afleiding tijdens het tennissen. Onze accessoires zijn afkomstig van bekende sport- en kledingmerken. Alle tennisaccessoires zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan lang mee. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Hoofdband heren

Een van de accessoires die onmisbaar zijn tijdens een potje tennis is een hoofdband. Bij Tennisplanet vindt u verschillende hoofdbanden. Zo vind u elastische hoofdbanden die gemakt zijn van polyester en die uw haar uw uit gezicht houden. Maar u vind ook banden die ervoor zorgen dat het zweet opgevangen worden en niet in uw ogen terecht komen. U vindt banden in verschillende kleuren en materialen op Tennisplanet. Alle hoofdbanden zijn gemaakt van de beste materialen en voorzien van zeer hoge kwaliteit.