Materiaal
Gripmaat:
Kleur
Merk
Serie
Balanspunt
Bladformaat
i
Snarenpatroon
i
Gewicht Racket
i
Type Racket
i
Type Speler
i
Lichaamslengte
Prijs
Levertijd
Korting

Tennisracket Kind

Tennisracket kind

Tennisplanet biedt een breed assortiment kinder tennisrackets aan. Onze collectie bestaat uit diverse kwaliteitsmerken, waardoor u verzekerd bent van een optimale tennis ervaring. Afhankelijk van de grootte van het kind, is er keuze uit rackets van 17, 18, 19, 21, 23, 25, 26 & 30 inch. Beperk de kans op mogelijke blessures, en gun uw kind het tennismateriaal waardoor het een vliegende start zal maken.

Junior tennisracket

Tennisplanet heeft verscheidene junior tennisrackets in het assortiment van de beste kwaliteit! Met de rackets van Head, Wilson, Babolat, TYGER en Dunlop groeit iedere mini uit tot een echte tennistopper. Verschillend in prijsklasse is er voor elke kleine tennisser wat wils. Wij bieden rackets aan voor jongeren van 4 tot 14 jaar. Weet u niet precies welk racket bij u past, dan verwijzen wij u graag door naar onze adviespagina voor het kiezen van het juiste kinder tennisracket. Hier vindt u een uitgebreide toelichting, zodat u een goede keuze kunt maken.

Tennisracket kind 7 tot 9 jaar

Tennisrackets met een blad van 23 inch zijn ideaal voor kinderen met een leeftijd tussen de 7 en 9 jaar. Kinderen met deze leeftijd hebben over het algemeen een lengte tussen de 120-30 cm, waardoor de 58 cm lengte van het racket precies op maat is.

Tennisracket kind 9 tot 12 jaar

Bent u op zoek naar een tennisracket voor uw kind tussen de 9 en 12 jaar? Dan zijn de tennisrackets met een blad van 25 inch de juiste keuze. Kinderen met een leeftijd tussen de 9 en 12 jaar hebben vaak een leeftijd tussen de 130 en 140 cm, waardoor een 25 inch racket met een lengte van 63 cm perfect past.

Tennisracket kind 12 tot 13 jaar

26 inch tennisrackets zijn voor de kinderen van 12 en 13 jaar. Voor 12 en 13 jarigen kan Tennisplanet u een racket van 26 inch met een lengte van 66 cm aanbevelen. De 12 en 13 jarige kinderen zijn vaak tussen de 140 en 150 cm, waardoor een 26 inch racket het beste bij die kinderen past. Het racket is dan precies op de juiste maat, zodat zij de tennistechniek goed onder controle kunnen krijgen.Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook tennisrackets voor de volgende leeftijdscategorieën: