Wilson Tennistas

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle Wilson tennistassen. Bij de keuze voor een juiste tas is het belangrijk om rekening te houden met het aantal rackets dat u wilt meenemen. Daarnaast raden wij aan om rekening te houden dat u wellicht ook uw tenniskleding en -schoenen mee wilt nemen. Tot slot is de Wilson tennistas hét merk van Roger Federer!
 

Tennistas Wilson

Een Wilson tennistas is een speciale bag voor je tennis spullen. Ideaal dus om te gebruiken wanneer je toernooien of competitie speelt, of gewoon om naar de training te gaan. De Wilson tennistas voor hem of haar. Vele soorten en maten tassen om je tennisspullen of tennisrackets in te doen. Wilson tennistassen voor 3, 6, 9 of 12 tennisrackets. Hoe nu een Wilson tennisbag kiezen ? De volgende aspecten kunnen je helpen :


Aantal rackets

  • Neem je maar 1 racket mee, dan is de Wilson tennis-rugzak een goed idee.
  • Pak je meerdere rackets mee, dan is een echte Wilson-tennistas de juiste keuze
  • De Wilson-tassen zijn te verkrijgen in verschillende maten van 3, 6, 9 of 12 rackets.

Thermische laag

Er bestaan eveneens Wilson tennistassen met 1 vak voorzien van een zogenaamde een thermische laag. Die zorgt ervoor dat de bespanning van je rackets langer op spanning blijven.


Schouderriem

Er zijn Wilson tassen met enkelvoudige en dubbelvoudige schouderriemen. Een enkele-schouderriem komt vaker voor bij een 3 of 6 racket tas, de dubbele-schouderriem 9 of 12 racket bags. Het voordeel van een dubbele-schouderriem is dat je de tas eveneens op de rug kan dragen.