Bespanservice

Onze bespanservice

Onze bespanservice in het kort
Niet alle tennisrackets op Tennisplanet worden bespannen geleverd. U kunt zowel kiezen voor een bespannen racket als een onbespannen racket. In beide gevallen is het echter mogelijk om uw racket naar wens te laten bespannen door onze eigen unieke bespanservice.

Is uw racket al bespannen?
Dan kunt u ervoor kiezen om de bestaande snaar te houden. Het is ook mogelijk om deze te laten verwijderen en te vervangen door een snaar naar uw keuze.

Is uw racket onbespannen?
Dan kunt u ervoor kiezen om het racket onbespannen te laten leveren. Het is uiteraard ook mogelijk om het racket te laten bespannen met één van onze high-end snaren.

We hebben een aantal kwalitatief hoogwaardige snaren voor u geselecteerd waarmee uw racket bespannen kan worden. Deze hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van onze bespanservice
- Indien u een nieuw tennisracket bestelt, bieden wij u de mogelijkheid deze met uw favoriete tennissnaar te bespannen.
- U kunt zowel een bespannen als een onbespannen racket dooor ons laten bespannen met een snaar naar wens
- Twijfelt u over de spankracht die u moet nemen? Bekijk dan onze pagina over de juiste spanning van tennissnaren.
- U kunt uw racket ook met een gemiddelde spankracht laten bespannen. In dat geval adviseren wij u om te kiezen voor 25kg.
- We verzekeren u dat uw racket wordt bespannen met uitstekende bespanservice kwaliteit.
- Als u wenst dat wij het nieuwe tennisracket voor u bespannen, dient u rekening te houden met 1 tot 2 dagen extra levertijd. Dit is afhankelijk van de drukte op onze bespanafdeling.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze bespanservice, kunt u dat aangeven bij de aankoop van uw tennisracket via de site.

Onze selectie snaren:

Babolat RPM Blast Black 1.25 mm


Comfort en Power
De Babolat RPM Blast Back 1.25 mm tennissnaar is geschikt voor gevorderde spelers die houden van de combinatie power en controle. De tennissnaar is gemaakt van high-density polyester en dit zorgt voor een uniek gevoel van power en snelheid. Ook zorgen deze snaren voor een demping van trillingen, wat het gevaar op blessures beperkt.


HEAD Rip Control Reel Naturel 1.30 mm

Controle en Power
De HEAD Rip Control Reel 1.30 mm is een geschikte tennissnaar voor spelers die veel waarde hechten aan gecontroleerd powerspel. De tennissnaar maakt gebruik van een speciale RIP technologie die ervoor zorgt dat de snaar nagenoeg onverwoestbaar is en dit zorgt voor extra controle. Ook heeft deze snaar een hoge duurzaamheid en zorgt de snaar voor demping van de trillingen, die helpt bij het voorkomen van tennisblessures.

Tecnifibre Bob Duramix 1.25 mm


Controle en Flexibiliteit
De Tecnifibre Bob Duramix 1.25 mm is een veelzijdige tennissnaar met een hoge flexibiliteit van de bespanning. Deze hoge flexibiliteit wordt onder andere gecreëerd door een combinatie tussen polyester en polyamide. De PU HD Inside technologie zorgt voor 125% meer flexibiliteit dan de gemiddelde tennissnaar.Tyger Reflex 1.32 mm


Duurzaam, Comfort en Power
De Tyger Reflex 1.32 mm tennissnaar is een nylon snaar met een hoge gevoeligheid. De snaar is het meest geschikt voor spelers die regelmatig op clubniveau tennissen (3-4 keer per maand). De snaar garandeert een buitengewoon speelgevoel voor spelers die de voorkeur geven aan een hoog niveau van comfort en power. Wanneer u op zoek bent naar een tennissnaar die veel balgevoel geeft, maar ook krachtig kan slaan is dit de ideale snaar voor u!

Wilson Sensation 15L Reel Natural 1.35 mm

Controle en Duurzaam
De Wilson Sensation 15L Reel Natural 1.35 mm snaren staat garant voor het leveren van extra kracht en controle aan uw tennisracket. De snaren zijn gemaakt van polyester, maar zijn daarnaast ook nog voorzien van een dunne nylon coating. De snaren vangen trillingen op en zijn tegelijkertijd van een hoge duurzame kwaliteit. De snaren zijn gemaakt van een zeer elastisch materiaal en dit zorgt voor extra snelheid bij het slaan van de tennisbal.

Yonex Polytour Pro Yellow Coil 1.25 mm

Allround en Duurzaam
De Yonex Polytour Pro Yellow Coil 1.25 mm is een duurzame snaar die met name geschikt is voor gevorderde spelers. De tennissnaar biedt een goede combinatie van slijtvastheid en duurzaamheid en behoudt daarbij een uitstekend balgevoel. De snaar zorgt voor een demping van de trillingen en dit maakt de snaar zeer comfortabel om mee te spelen. Een uitstekende allround snaar voor de gevorderde speler!

Testrackets

Wat is een testracket?
Het kiezen van een nieuw tennisracket is niet altijd even eenvoudig. Vaak wilt u toch even weten hoe een racket speelt voordat u het racket daadwerkelijk aanschaft. Tennisplanet biedt u de unieke service om eerst een racket goed te testen. U kunt een testracket bestellen en deze wordt bij u afgeleverd als een reguliere bestelling. Dit racket kunt u vervolgens uitvoerig testen binnen de retour periode. U kunt er daarna voor kiezen om het racket kosteloos te retourneren en het desbetreffende racket met de gewenste snaar te bestellen of eventueel het test racket te houden als deze helemaal naar wens is.

Het aanschaffen van een testracket
Het aanschaffen van een testracket verloopt op dezelfde manier als het plaatsen van een normale bestelling. U dient een bestelling altijd van te voren af te rekenen en wanneer u een product retourneert staat het aankoopbedrag binnen 1 á 2 dagen na ontvangst van retour weer op uw rekening. U kunt er eventueel voor kiezen om achteraf te betalen via Klarna, zodat u uw bestelling van te voren niet hoeft te betalen. In geval van retour hoeft u dan dus niets te betalen. Hieronder vindt u een selectie van top rackets van de beste tennis merken die geschikt zijn voor zowel competitie als tourspelers. De rackets zijn allemaal gemiddeld bespannen met de Tyger Reflex 1.32mm snaar.

Een greep uit het assortiment: