Dunlop

Alle Dunlop producten

Dunlop Sport is een merk dat is opgericht in Amerika in 1909. Het is de dochteronderneming van Dunlop Tyres en is volledig gericht op uitrustingen voor de fanatieke sporter. Dunlop is zeer gespecialiseerd in tennisuitrustingen en biedt dan ook alles op het gebied van onder andere tennisballen, tennisrackets en tennissnaren. Dankzij haar jarenlange ervaring is Dunlop een van de grootste spelers in de sportwereld. Vele topsporters maken al gebruik van dit kwaliteitsmerk, bent u de volgende? Bekijk direct het volledige assortiment.

Dunlop tennisrackets

Dunlop heeft een erg uitgebreid assortiment aan hoge kwaliteit tennisrackets. Het kwaliteitsmerk maakt onderscheid in materialen zoals aluminium en graphite voor een optimaal comfort en lange levensduur. Verder is er keuze uit gripmaten L0, L1, L2, L3, L4 en kunt u zelf het balanspunt bepalen. Of u nu een recreatieve, competitieve of een tour tennisspeler bent, bij Dunlop vindt u altijd het racket dat bij u past. Kortom, geen reden meer om te wachten met de aanschaf van een nieuw racket. Bekijk direct het volledige assortiment tennisrackets.

Dunlop tennisballen

De tennisbal is natuurlijk cruciaal bij een tenniswedstrijd. Maar wat voor bal heeft u precies nodig? Dunlop biedt een groot assortiment tennisballen voor onder andere wedstrijden, trainingen en beginners. Het verschil zit in de hardheid en grootte van de tennisballen. Dunlop is voorloper op het gebied van tennis en daarom ziet u de ballen ook op iedere baan terug. De KNLTB heeft zelfs een tennisbal van Dunlop uitgeroepen tot dé bal die gebruikt wordt bij wedstrijden op top niveau. Bekijk hier het assortiment en ontdek om welke bal het gaat.

Dunlop tennistas

Iedere tennisser is natuurlijk zuinig op zijn of haar tennisracket. Het is immers hét attribuut om de wedstrijd te winnen. Uit onderzoek is gebleken dat producten het snelste kapot gaan door het constant vervoeren ervan. Gelukkig is hier in de tenniswereld een handige oplossing voor; de tennistas. Dunlop biedt een grote collectie tassen aan voor ieder type racket. Heeft u meerdere rackets? Geen probleem! Dunlop heeft tassen die tot 12 rackets kunnen dragen. De tassen zijn gemaakt van de beste materialen, zoals nylon en polyester. Uw racket blijft perfect beschermd in alle omstandigheden. bekijk hier onze collectie Dunlop tennistassen.

Dunlop tennisgrips

Een tennisgrip is ideaal voor de fanatieke tennisser. Een grip zorgt namelijk voor een betere grip op uw racket én een betere ligging in de hand. Bent u een agressieve speler? met een goede grip op uw racket kunt u door blijven gaan. Dunlop maakt onderscheid in basisgrip en overgrip, zodat u kunt kiezen wat het beste voor u werkt. De grips van Dunlop zijn gemaakt van PU, waardoor deze lange tijd meegaan. Ze zijn eenvoudig te installeren op uw racket en binnen de kortste keren staat u dus weer op de baan. Een goede en comfortabele grip, welke tennisser wil dat niet? Bekijk hier het volledige assortiment grips.

Dunlop tennissnaren

Wilt u een rustig potje tennis spelen of bent u juist die fanatieke sporter die constant midden in een wedstrijd zit? In beide gevallen moet u er er altijd voor zorgen dat er de juiste snaren op uw racket zitten. Dunlop heeft jarenlange ervaring en heeft daarom het juiste onderscheid weten te maken in type snaren. Het kwaliteitsmerk biedt 4 verschillende types aan, namelijk: comfort, controle, duurzaam en power. Deze snaren zijn gemaakt van nylon of polyester en zijn stuk voor stuk van top kwaliteit. Ga voorbereid de baan op en kies de juiste snaar voor uw racket. Bekijk direct het volledige Dunlop snaren assortiment.