Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

PadelOp Tennisplanet vindt u alle producten die u nodig heeft om padel te spelen. Padel is een racket- en balsport, deze sport is een combinatie van tennis en squash. Padel wordt gespeeld met twee of vier spelers op een veld met betonnen of glazen wanden. Het doel van het spel is om te zorgen dat de tegenstander de bal niet raakt. Het spel kan langer doorgaan wanneer de bal eerst de grond raakt en daarna één van de wanden. Onze collectie bestaat uit verscheidene padel rackets, padel schoenen, padel tassen en padel ballen. De merken die wij aanbieden op Tennisplanet zijn: Head, Babolat en Wilson.

Padel Sport

Padel is een sport die ontstaan is in Mexico, waar een aannemer met zijn vrienden een balsport speelde op een veldje met vier muren. Één van zijn vrienden nam dit idee mee naar Europa en ondertussen is padel een van de snelst groeiende sporten van Nederland. De juiste uitrusting is belangrijk voor het spelen van padel.

Padel Racket

Padel wordt gespeeld met een racket, zoals bij tennis. Padel rackets kunnen verschillen in vorm, gewicht en materiaal. Welk soort padel racket u nodig heeft is afhankelijk van het type speler dat u bent, beginner of gevorderde.

Padel Schoenen

De juiste schoenen zijn een belangrijk onderdeel van Padel. Voor elke ondergrond zijn andere zolen gemaakt. Er zijn daarom verschillende soorten padel schoenen. Padel schoenen moeten voldoende ondersteuning, grip en demping bieden. Met de juiste schoenen kan de sportprestatie geoptimaliseerd worden en blessures voorkomen worden.

Padel Ballen

Padel wordt gespeeld met een bal die lijkt op een tennisbal. Deze padel bal is een lichter en kleiner dan de tennisbal. De bal heeft een lagere druk, waardoor deze trager beweegt. Op Tennisplanet heeft u de keuze uit padel ballen met kunststof vezels of natuurlijke vezels en ballen met of zonder druk.

Padel Tassen

De padel tas is een handig hulpmiddel om uw padel spullen, zoals padel rackets, padel ballen en/of padel schoenen, in op te bergen en mee te nemen. Tennisplanet heeft padel tassen in verschillende soorten en maten. Het assortiment padel tassen van Tennisplanet bestaat uit padel tassen voor verschillende aantallen padel rackets, padel rugzakken, padel sporttassen en vele andere soorten padel tassen. De paddel tassen zijn beschikbaar voor heren, dames en kinderen.