Alle The Indian Maharadja producten

Het topmerk The Indian Maharadja is een wereldwijd bekend merk voor hockeyers. Inmiddels heeft The Indian Maharadja ook een mooie tennis- en padelcollectie. Door de kwaliteit, stijl en het comfort wordt het merk door zowel tennissers als padellers erg gewaardeerd. De tenniskleding, zoals de kleding van Jaipur en Kadiri is ademend en ondersteunt iedere sporter om zijn doelen te halen. Met de fijne tenniskleding en accessoires van The Indian Maharadja zal u dus niet misgrijpen. U hebt binnen no-time de perfecte tennisoutfit gevonden! De sale-items kunt u bovendien hier vinden.

The Indian Maharadja dames

The Indian Maharadja is een merk opgericht in Amsterdam in 2009. The Indian Maharadja is bekend geworden door de hockeykleding, -sticks en -bescherming. Inmiddels heeft het topmerk ook een uitgebreide collectie tenniskleding. De mooie collectie tenniskleding voor dames is niet alleen comfortabel, maar ook erg stijlvol. Daarnaast is de kleding van erg goede kwaliteit en ondersteunt het sporters om zich te verbeteren en plezier te maken. The Indian Maharadja beschikt over een uitgebreide collectie tenniskleding voor dames. Zo kunt u zeker de perfecte tennislook samenstellen!

The Indian Maharadja heren

Nadat The Indian Maharadja met hockeykleding en -sticks begon en er succesvol mee werd, werd het tijd om uit te gaan breiden. Bij The Indian Maharadja kunt u inmiddels ook fijne tenniskleding voor heren vinden. Bij Tennisplanet vindt u een uitgebreide collectie herenkleding van The Indian Maharadja, zoals shirts, tennisbroeken, vesten, trainingsbroeken en meer. De kleding van het merk staat voor een echte lifestyle met designs geïnspireerd op 'East meets West'. Deze eigentijdse designs zijn gebaseerd op oosterse mystiek en staan voor hoge kwaliteit, zodat topsporters nog betere prestaties kunnen neerzetten. U mag dan ook zeker professionaliteit en innovatie van de kleding verwachten.

The Indian Maharadja kinderen

Ook aan de kinderen heeft The Indian Maharadja gedacht. Ze kunnen zich vrij bewegen in de kleding van The Indian Maharadja en plezier maken op het veld, terwijl ze de passie voor sport ontdekken. De kleding van dit topmerk is comfortabel, stijlvol en bevat kenmerkende details. Met zo'n beleving is het merk dan ook wereldwijd populair geworden. Naast kleding bevat The Indian Maharadja ook accessoires, protectie, tassen en nog veel meer. Zo zijn de kids helemaal compleet als ze bij hun wedstrijd arriveren.

The Indian Maharadja shirts

De designs van de sportkleding van The Indian Maharadja is geïnspireerd op 'East meets West'. De designs bevatten dan ook Oosterse mystiek gecombineerd met eigentijdse Westerse designs. Hierdoor wordt er een hele beleving gecreëerd als u met deze shirts op het veld staat. De collectie shirts van The Indian Maharadja is uitgebreid en er is veel keuze voor heren, dames en kinderen. Voor elke sporter is er dus wat wils. Zo zijn er zowel ondershirts als t- shirts en shirts met lange mouwen.

The Indian Maharadja broeken

Bij de sportkleding van The Indian Maharadja worden de Oosterse invloeden gecombineerd met Westerse designs. Het resultaat is kleding van topkwaliteit met kenmerkende details die een hele beleving creëren als u op het veld staat te sporten. Hier zult u een uitgebreide collectie vinden van verschillende sportbroeken voor heren, dames en kinderen. Er zijn lange en korte trainingsbroeken te vinden met verschillende designs. De broeken zullen u helpen om persoonlijke doelen te bereiken. Van een topmerk kunt u natuurlijk ook niet anders dan topkwaliteit verwachten.