The Indian Maharadja

Het topmerk The Indian Maharadja is een wereldwijd bekend merk voor hockeyers. Nu komt The Indian Maharadja met een mooie tenniscollectie. De kwaliteit, stijl en het comfort is niet anders, waardoor ook tennissers dit merk erg waarderen. De tenniskleding is ademend en ondersteunt iedere sporter om zijn doelen te halen. Met de fijne tenniskleding van The Indian Maharadja zal u niet misgrijpen. Met behulp van de filters links op de pagina heeft u binnen no-time uw perfecte tennisoutfit gevonden! 

The Indian Maharadja Dames

The Indian Maharadja is een merk opgericht in 2009 in Amsterdam. The Indian Maharadja is bekend geworden met zijn hockeykleding, -sticks en -bescherming. Nu breidt het topmerk zijn collectie uit met tenniskleding. De mooie collectie dames tenniskleding is zoals we het gewend zijn van The Indian Maharadja: comfortabel en stijlvol. Daarnaast is de kleding ook van erg goede kwaliteit en ondersteunt het sporters om zich te verbeteren en plezier te maken. The Indian Maharadja beschikt over een groot assortiment tenniskleding voor dames. Zo vindt u hier zeker uw perfecte tennislook!

The Indian Maharadja Heren

Nadat The Indian Maharadja haar merk met hockeykleding en -sticks begon en er succesvol mee werd, werd het tijd om te gaan uitbreiden. Bij The Indian Maharadja kunt u nu ook fijne tenniskleding vinden. Hier vindt u een uitgebreide collectie aan herenkleding zoals shirts, tennisbroeken, vesten, trainingsbroeken en meer. De kleding van The Indian Maharadja staat voor een echte lifestyle met designs geïnspireerd op 'East meets West'. Deze eigentijdse designs zijn gebaseerd op oosterse mystiek en staan voor hoge kwaliteit, zodat topsporters nog betere prestaties kunnen neerzetten. U mag dan ook zeker professionaliteit en innovatie van deze kleding verwachten.

The Indian Maharadja Kinderen

Ook aan de kinderen heeft The Indian Maharadja gedacht. Terwijl ze al vroeg hun passie voor sport ontdekken kunnen ze zich in de kleding van The Indian Maharadja vrij bewegen en plezier maken op het veld. De kleding van dit topmerk is comfortabel en stijlvol en bevat kenmerkende details. Met zo'n beleving is dit merk dan ook populair onder iedereen geworden. Naast kleding bevat The Indian Maharadja ook accessoires, protectie, tassen en nog veel meer. Zo zijn de kids helemaal compleet als ze bij hun wedstrijd aankomen.

The Indian Maharadja Shirts

De designs van de sportkleding van The Indian Maharadja is geïnspireerd op 'East meets West'. De designs bevatten dan ook Oosterse mystiek gecombineerd met de eigentijdse Westerse designs. Hierdoor wordt er een hele beleving gecreërd als u met deze shirts aan op het veld staat. De collectie shirts van The Indian Maharadja is uitgebreid en er is veel keus voor zowel heren en dames, alsook voor de kinderen. Voor elke sporter is er wat wils. Zo zijn er zowel ondershirts, t- shirts en shirts met lange mouwen.

The Indian Maharadja Broeken

In de sportkleding van The indian Maharadja worden de Oosterse invloeden gecombineerd met Westerse designs. Het resultaat is kleding van top kwaliteit met kenmerkende details die een hele beleving creëren als u op het veld staat te sporten. Hier zult u een uitgebreide collectie vinden van verschillende sportbroeken voor zowel heren en dames als ook voor kids. Er zijn lange en korte trainingsbroeken te vinden met verschillende designs. De broeken zullen u helpen om persoonlijke doelen te bereiken. Van een topmerk kunt u natuurlijk ook niet anders dan top kwaliteit verwachten.