Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Tennis Shirts Heren

Tennisplanet biedt zowel polo shirts als normale shirts voor heren aan. Het polo shirt, dat van oorsprong als eerste werd gedragen op de tennisbaan, is een absolute klassieker. De polo shirts zitten niet alleen zeer comfortabel, maar zien er ook nog eens leuk uit. Naast de klassieke polo's heeft Tennisplanet ook een ruim assortiment aan tennisshirts voor heren. De polo shirts zijn verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen maar op deze pagina vindt u alle herenpolo's. De maten van de polo shirts lopen uiteen zodat er voor ieder type tennisser een polo verkrijgbaar is.

Tennis Polo Heren

Op Tennisplanet vindt u een uitgebreide collectie polo shirts voor op de tennisbaan. De polo shirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor u altijd goed op kunt vallen op de tennisbaan. Bovendien is een polo shirt zeer comfortabel om te dragen tijdens een potje tennis, zowel competitief als recreatief. Met een polo shirt krijgt uw tennisoutfit een echte klassieke uitstraling en ziet u er netjes maar toch sportief uit.

Tennis t shirts heren

Bent u opzoek naar een nieuw tennis t shirt voor op de baan? Dan bent u bij Tennisplanet aan het juiste adres. Wij helpen u graag het perfecte tennis T-shirt te vinden. De shirts zijn verkrijgbaar van verschillende topmerken, zoals bijvoorbeeld Lacoste. Daarnaast is de kwaliteit van de aangeboden T-shirts ook zeer goed. Hierdoor kunnen de shirts een langere tijd gedragen worden tijdens het sporten. Met welk shirt gaat u voor de overwinning?