Type Bal
Soort tennisbal
Verpakking
Aantal ballen
Prijs
Levertijd

Tretorn Tennisballen

De Tretorn tennisballen zijn van een hoge kwaliteit. Of u nou een beginnende tennisspeler bent of een zeer ervaren speler, met het merk Tretorn zit u zeker goed. Tennisplanet biedt de gasgevulde, drukloze én stage ballen aan van dit kwaliteitsmerk. Hieronder vindt u het overzicht van alle tennisballen van dit merk.

Tennisballen Tretorn

TennisPlanet heeft een groot assortiment tennisballen. Een groot assortiment is nodig, omdat er zoveel verschillende soorten ballen zijn. De specificaties per tennisbal verschillen nogal. Zo zijn er stage 1,2,3 ballen, drukloze en gasgevulde Tretorn ballen. Tretorn is één van de kwaliteitsmerken dat Tennisplanet aanbiedt. In Nederland worden veel competitiewedstrijden gespeeld met Tretorn. Al heeft Tretorn buiten Nederland ook een goede naam.


Drukloze Tretorn tennisballen hebben, zoals de naam al zegt, geen druk. De tennisbal wordt gevormd door de kern van rubber. Deze tennisballen worden vaak gebruikt voor een tennistraining, omdat deze langer meegaan dan gasgevulde tennisballen.


Gasgevulde Tretorn tennisballen zijn ballen met druk binnenin de bal. De druk wordt mogelijk gemaakt door in de rubberen kern gas aan te brengen. Dit gas loopt er echter langzaam uit, waardoor de ballen minder lang meegaan dan hun drukloze variant. Gasgevulde ballen worden het meest gebruikt bij toernooien, competitie- en andere tennis-evenementen. Deze competitieballen hebben een beter gevoel bij een tennisslag en zijn vaak de vereiste ballen bij tennistoernooien.


De Stage varianten zijn de zachtere tennisballen, ideaal voor kinderen. Ze worden vaak gebruikt bij beginnende tennissers, om balgevoel te creëren en kracht te ontwikkelen. Dit wordt meestal gedaan op een miniveld. Ook worden deze soorten gebruikt om bij beginnende tennisspelers "touch" te creëren. Deze Tretorn tennisballen zijn vaak te herkennen aan de gekleurde stip in respectievelijk groen, orange of rood.


Voor alle tennisclubs worden bovenstaande tennisballen ook aangeboden per grotere hoeveelheden. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende porties. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u gericht kunnen helpen.