Tenniskleding dames

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle tenniskleding. Zo kunt u hier terecht voor onder andere shirts, trainingsbroeken, tops, shorts, sokken, rokjes, jurkjes, sweaters en jacks van verschillende topmerken. In het assortiment zit kleding voor de zomer en winter maar ook all year kleding. Om het zoeken van de juiste kleding gemakkelijker te maken kunt u gebruik maken van de filters aan de linkerzijde van de pagina.

1 - 80 van 312

 

1 - 80 van 312

Dames Tenniskleding

Bij Tennisplanet.nl vindt u de nieuwste mode en trends op het gebied van tennisoutfits voor vrouwen en meisjes. De leukste rokjes en jurkjes, de mooiste polo's voor vrouwen en hippe shorts, broeken, sweaters, sportbh's en nog veel meer relevante tenniskleren voor dames. U vindt het allemaal in de online tennisshops van Tennisplanet. De online tennisshop met het grootste assortiment dames tennisoutfits van alle bekende merken zoals Babolat, Head, Adidas, New Balance, Yonex en Wilson.


Tennis outfits voor vrouwen

Een dames tennisplunje online kopen is eenvoudig, met een paar klikken heeft u de nieuwste dames tennistenues in huis! U hoeft de deur niet meer uit, de prijzen zijn scherp en wanneer iets niet past kunt u het gemakkelijk retourneren en/of omruilen. Tennisplanet biedt u gratis verzending voor online bestellingen vanaf €50,- aan. Online dames tenniskleren aanschaffen is nog nooit zo eenvoudig geweest.


Dames tenniskleding kopen

In de Online Tennisshop van Tennisplanet kunt u vele merken van tennistenues online kopen, zoals, Adidas, Babolat, Head, New Balance en nog veel meer.


Maten

Bent u niet zeker over de maat? Of is het moeilijk kiezen tussen 2 mooie rokjes? Bij TennisPlanet kunt u steeds gratis retourneren en/of omwisselen binnen de 14 dagen.