Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Prince

Voortkomend uit haar oorsprong als producent van ballenkanonnen, heeft Prince zich bewezen als een trendsetter in de innovatie en productie van tennissport producten voor de veelvuldige gebruiker. Prince heeft enkele revolutionaire rackettechnologieën op haar naam staan, zoals "Oversize" en "Longbody" en meer recent "O3", "Speedport" en "TeXtreme". Prince is vastberaden om continue top tennisproducten te leveren voor alle categorieën spelers. Wilt u meer weten over Prince? Lees hier dan alles over het merk.

Prince Tennisracket

Prince is een Amerikaans bedrijf gefocust op tennisproducten. Het bedrijf maakt allerlei tennisproducten, zoals tennisrackets, tennisschoenen, tennistassen, tennisballen en andere tennisaccessoires. Prince houdt zich bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe tennisrackets. Dit doen zijn door middel van de TeXtreme technologie, hierdoor heeft u meer controle, meer power en een beter gevoel tijdens het spelen met een tennisracket van Prince. Het hele assortiment van Prince vindt u hierboven.

Prince Padel Racket

Het merk Prince kon haar ervaring in de ontwikkeling van tennis rackets natuurlijk zo door trekken naar de padel rackets. Hierdoor zijn er rackets ontstaan die gebruik maken van stevige materialen, om zo de wendbaarheid en controle te waarborgen, wat natuurlijk zeer belangrijk is voor een spel als padel. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten padel rackets in ons assortiment Prince, wat ook nog eens regelmatig veranderd. Dus hou het scherp in de gaten, en kies uw favoriet!

Prince Tennistas

Ook voor een tennistas om zo uw spullen mee te nemen naar de baan bent u bij Prince aan het goede adres. Dit ervaren tennis merk heeft verschillende tassen in haar assortiment van een hoge kwaliteit. Zo weet u zeker dat u jaren kunt genieten van uw nieuwe tas. De tassen komen met extra vakken, verschillende compartimenten en zijn comfortabel om te dragen. Dus mocht u niemand hebben die hem voor u draagt, kies dan voor een Prince tennistas!