Babolat Padel

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Babolat Padel

De Babolat padelcollectie is de plek waar passie samenkomt met perfectie! Ontketen uw innerlijke kracht op het padelveld met Babolat, de ultieme metgezel voor elke gepassioneerde speler. Voel de precisie van elke slag en de kracht van elke smash met onze geavanceerde padelrackets, ontworpen voor maximale prestaties. Met de mooiste producten kunt u elke keer weer iedereen van de baan slaan in stijl! Is uw huidige racket aan vervanging toe? Geef uw Babolat racket een upgrade! Lees hier meer over het upgraden van uw Babolat padel racket.

Padel Babolat

Verschijn goed voorbereid op de baan met de padel Babolat collectie. Bij Tennisplanet vindt u alles om uw favoriete sport uit te kunnen oefenen, van padelrackets en padelschoenen tot aan padelkleding en de juiste accessoires. Uniek zijn de padelschoenen, die zich aan iedere beweging aanpassen. Er is voor iedere sporter en ieder spelniveau een passende padel uitrusting. Bekijk snel de collectie en ontdek uw favorieten! 

Babolat Padelracket

De keuze voor het maken van een juist padelracket kan soms lastig zijn. In de ruime collectie van Babolat kunt u voor iedere soort speler een perfect racket vinden! Bent u beginner, ervaren of al bijna prof? Bij Babolat kunt u terecht voor vele type rackets met de mooiste designs. Heeft u al een nieuw racket aangeschaft?

Babolat Padelschoenen

De juiste schoen kan een wereld van verschil maken op de baan. Stap zelfverzekerd het padelveld op, met schoenen die gemaakt zijn voor winnaars. Ervaar het ultieme comfort en optimale ondersteuning, zodat u u volledig kunt concentreren op uw spel.