Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Wilson padel

Wilson padel

De populariteit van de sport padel blijft maar toenemen en inmiddels heeft het bekende merk Wilson een uitgebreide collectie padel artikelen. Het merk Wilson is erg bekend in de tenniswereld, maar voor een geslaagde padelsessie kunt u ook bij Wilson terecht. Bekijk alle rackets, ballen, schoenen en tassen nu op deze pagina en maak u klaar voor een potje padellen.

Wilson padel racket

In het padel assortiment van Wilson kunt u kiezen uit verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit. De ervaring van het merk in de tenniswereld heeft ervoor gezorgd dat ook de padel producten in korte tijd zeer populair zijn geworden. Ontdek alle padel rackets nu bij Tennisplanet en kies uw favoriet.

Wilson padeltas

Een padeltas kan niet ontbreken aan uw padeluitrusting. U kunt gemakkelijk uw rackets en andere benodigdheden kwijt in een van de Wilson padeltassen kwijt. De padeltassen van Wilson zijn van goede kwaliteit en slijtvast. De padeltassen zijn voor zowel de proffesionele als de amateur padelspeler. Neem snel een kijkje in de padeltassen collectie van Wilson.

Wilson Pro Staff padel

De padelrackets van Wilson is voor de recreatieve padelspelers. De padelrackets van de Wilson Pro Staff collectie zijn responsief en zorgen voor perfecte controle. Dit padelracket heeft voldoende potentie om uw spel naar een hoger niveau te tillen.Dit racket heeft een handig polsbandje voor extra veiligheid en controle. Neem snel een kijkje in de Pro Staff collectie van Wilson.