Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Type ondergrond
Prijs
Levertijd
Korting

Tennisschoenen Dames

Tennisplanet heeft een ruim assortiment aan tennisschoenen voor dames. U vindt hier verschillende schoenen van verschillende merken, modellen, materialen en kleuren. Elke ondergrond bevat een schoen die daar het beste bij past. Dit kunt u zien aan het profiel. De soorten ondergronden die door Tennisplanet worden ondersteund zijn gravel, hardcourt, kunstgras, smashcourt, tapijt en omni. Aan de linkerkant van de pagina kunt u gebruik maken van de filters om het zoeken naar de perfecte dames tennisschoen gemakkelijker te maken. Weet u niet goed waar u op moet letten bij het aanschaffen van een tennisschoen, of wilt u meer weten? Neem een kijkje op onze adviespagina met tips voor het kopen voor de juiste dames tennisschoenen

Dames tennisschoenen

Dames tennisschoenen bij Tennisplanet zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en de nieuwste mode. De trends van het seizoen komen elk jaar terug via de bekendste merken. De tennisschoenen voor vrouwen en dames bij TennisPlanet zijn snel geleverd en van uitstekende kwaliteit De tennisschoenen worden speciaal geproduceerd voor meer demping en meer comfort in uw tennisspel. Kies daarom uw favoriete tennisschoen die past bij uw voorkeur bij Tennisplanet. Op Tennisplanet vindt u tennisschoenen voor vrouwen van onder andere merken als New Balance, Babolat, K-Swiss en Asics volgens de nieuwste mode, kleuren en trends. Houdt altijd rekening met de ondergrond waarop u speelt, het profiel wat onder een tennisschoen zit is hiervoor bepalend.

Tennisschoenen gravel dames

Wanneer u tennist op een graveltennisbaan zitten er een aantal eisen aan de tennisschoenen die u draagt. Zo is het van belang dat uw schoenen een stevige grip hebben, duurzame buitenkanten, een goed ontworpen buitenzool en een stevige bovenkant. Op tennisplanet vindt u een ruime collectie tennisschoenen die zeer geschikt zijn voor tennissen op een graveltennisbaan.

Tennisschoenen hardcourt dames

Hardcourt is een wat neutralere ondergrond die voor elke soort tennisser geschikt is om op te spelen, zowel snelle als krachtige spelers. Bij deze ondergrond is het van belang dat u een schoen draagt met demping en veerkracht. Dit is heel belangrijk om uw benen en voeten te beschermen. Daarnaast is het belangrijk dat de schoen een stevige bovenkant en buitenzool heeft. Bekijk het assortiment van diverse merken voor de juiste schoenen die bij u passen.

Tennisschoenen dames kunstgras

Kunstgras vraagt weer om een andere schoen en zool dan de ondergronden hierboven. Bij kunstgras heeft u een schoenzool nodig met een vlakkere buitenzool, en juist een flexibele bovenkant. Dit heeft u nodig zodat u niet blijft steken in het kunstgras wanneer u snelle bewegingen maakt. Bekijk hier het assortiment tennisschoenen voor vrouwen voor een kunstgras ondergrond. Deze schoenen bieden alles wat u nodig heeft.