Soft polyester snaren


Soft Polyester snaren

Wat zijn Soft Polyester snaren?

De laatste jaren is er veel ontwikkeling geweest wat betreft de duurzame polyester tennissnaren. Een aantal jaar terug bestonden er enkel harde, stugge, arm-onvriendelijke polyester tennissnaren, welke ook vaak veel spanningsverlies hadden. Door de komst van de Luxilon Adrenaline Reel en de Luxilon Alu Power en de toenemende vraag naar sterkere tennissnaren zijn andere merken ook de zogenaamde soft-polyester snaren gaan ontwikkelen. Denk hierbij aan welbekende tennismerken zoals Babolat, Tecnifibre en Wilson. Deze snaren zijn ten opzichte van de oude polyester snaren veel zachter en arm-vriendelijker. Uiteraard zijn deze soft polyester snaren nog wel harder en minder comfortabel dan multifilament snaren, maar er is al heel wat vooruitgang geboekt! De Soft-Polyester snaren zijn uitermate geschikt voor tennisspelers die graag met power en controle spelen. Daarnaast zijn deze string bijzonder duurzaam zodat u er een flinke tijd gebruik van kunt maken.

Voorbeelden van de Soft Polyester Tennissnaren zijn:
- Wilson Sensation

TYGER tennissnaren

Het merk TYGER

Uiteraard kan het merk TYGER hierin niet achter blijven. TYGER heeft reeds enkele jaren de TYGER Soft Polyester varianten in haar assortiment. De ervaring leert dat deze tennissnaren niet onder doen voor dezelfde type tennissnaren van de andere grote merken.
De laatste tijd ziet u in de Soft Polyester tennissnaren weer nieuwe ontwikkelingen: in plaats van ronde vormen krijgen de tennissnaren andere structuren. Zo heeft u bijvoorbeeld Pentagon (= 5-hoekig), Hexagon (= 6-hoekig) en Octagon (= 8-hoekig) vormen. Anders gezegd: u kunt ook wel spreken van stervormige-snaren. Het grote voordeel van deze nieuwe vormen is de grip op de tennisbal. Deze tennis-snaren genereren zoveel meer grip op de bal dan andere snaren, wat dus meteen meer spin en slice oplevert, dat profspelers zoals Rafael Nadal en andere grote spelers op de ATP- en WTA tour niet meer anders willen. Deze tennissnaren hieronder zijn volgens de TYGER filosofie in de markt gezet onder de slogan "same quality, better price ". Overtuig uzelf en test deze tennissnaren.

TYGER Rebound 1.25 mm tennissnaar

- Monofilament tennissnaar met perfecte combinatie van spin, power en speelgevoel
- Veel grip
- Ideale voor de toernooispeler opzoek naar duurzaamheid
- Snaar verschuift nauwelijks na aanraking met de bal
- Zeer weinig spanningsverlies
- Hoge balversnelling
- Dikte: 1.25mm.
- Kleur: oranje.
- Verkrijgbaar op rol van 200m

TYGER Rebound 1.25 tennissnaar >

TYGER RoughPoly 1.25mm tennissnaar

- Monofilament tennissnaar met veel spin en power.
- Voor die tennisspelers op zoek naar extra 'grip' op de bal
- Met pentagonale (5-hoekige) vorm en speciale silicone coating voor een zachtere impact
- Zeer weining spanningsverlies
- Bijzonder duurzaam
- Dikte: 1.25mm
- Kleur: zwart
- Verkrijgbaar in sets van 12m 

TYGER RoughPoly1.25mm tennissnaar >

Een greep uit ons assortiment Soft Polyester tennissnaren: