Tecnifibre

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Tecnifibre

Het Franse merk Tecnifibre is al vanaf haar begin jaren bezig met het produceren van tennisrackets voor de beste competitiespelers. Dankzij het gebruik van hoogwaardige tennissnaren in de rackets is Tecnifibre dan ook bekend geworden. Tecnifibre is onderdeel van de Lacoste-groep en streeft naar innovatie voor zowel mannelijke als vrouwelijke tennissers. Vandaag de dag richt het bedrijf zich op de ontwikkeling van meerdere soorten producten zoals; tennistassen, tenniskleding en tennisballen.

Tecnifibre tennisballen

De Tecnifibre tennisballen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer populair. Zo is de X-One bal de officiële tennisbal van het ATP-toernooi in Rotterdam. Deze ballen voldoen aan de ITF-normen. Daarnaast is de XLD tennisbal ook erg populair en gebruiksvriendelijk voor iedere type speler. Alle serie tennisballen hebben hun eigen kenmerken en specificaties. Er zit dan ook verschil in de ballen, zo zijn er gasgevulde en drukloze ballen maar ook wedstrijd- en trainingsballen.

Tecnifibre tenniskleding

Tecnifibre biedt een ruime collectie tenniskleding aan. Zo vindt u in het Tecnifibre assortiment mooie shirts, broeken, rokjes, vesten en nog veel meer. De tenniskleding van Tecnifibre wordt vaak gebruikt als teamkleding, voor zowel dames, heren als kinderen. De kleding is van uitstekende kwaliteit en heeft een schitterend design. Dankzij de goede kwaliteit gaat de kleding lang mee en kunt u niet alleen comfortabel, maar ook in stijl de tennisbaan op.

Tecnifibre tennistas

De tennistassen van Tecnifibre zijn in diverse modellen ver- krijgbaar. Zo zijn er tennistassen voor 6-rackets, 9-rackets of zelfs 15-rackets, maar zijn er ook tennisrugzakken voor 1 à 2 rackets en wat andere benodigdheden. De ATP Endurance-gamma past met zijn kleuren perfect bij de rackets van het merk. Ook biedt Tecnifibre specifieke tennistassen aan voor dames. Dankzij de uitgebreide reeks tennistassen is er voor ieder wat wils.

Tecnifibre tennissnaren

Goede snaren zijn een must bij het spelen van tennis. Iedere tennisspeler heeft een andere slag, waarbij een verschillend type snaar past. Tecnifibre heeft een groot aanbod aan tennissnaren voor alle verschillende type spelers. Voor de spelers met een geweldige spin is er de Black Code, voor de krachtige spelers die streven naar controle is er de Razor Code en voor de perfecte balans in power en comfort is er de X-One en de TGV.