Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Type ondergrond
Geschikt voor Padel
Prijs
Levertijd
Korting

Mizuno

alle producten van Mizuno

Bij een snelle, krachtige en vooral intensieve sport zoals tennis heeft u de juiste ondersteuning nodig om uw prestaties op peil te houden. Mizuno tennisschoenen zijn daarom het perfecte schoeisel om te dragen. De tennisschoenen van Mizuno bieden extra ondersteuning op de cruciale punten en zorgen er voor dat u zelfs de meest hevige wedstrijden comfortabel ervaart. Mizuno geeft u de kracht om te presteren!

Mizuno tennisschoenen

Mizuno begrijpt wat een atleet nodig heeft, en daarom heeft het merk een fantastisch assortiment tennis schoenen. Doordat het merk zich continu focust op innovatie en verbetering van haar schoenen, neemt de kwaliteit meer en meer toe. Daarnaast laat het merk professionals de schoenen ook nog eens testen voor ze op de markt worden gebracht. Kortom, zoekt u heren of dames tennisschoenen van Mizuno? Kijk dan niet verder. Ademend, lichtgewicht en een overall zeer hoge kwaliteit!

Mizuno padelschoenen

Met alle kennis dat het merk Mizuno bezit kon het natuurlijk niet achterblijven op het gebied van padel, en daarom biedt het merk ook fantastische padel schoenen aan. De hoge kwaliteit en het oog voor detail dat het merk al jaren laat zien bij haar tennisschoenen, is nu ook terug te vinden in schoenen die u net dat beetje extra geven op de padel baan. Ervaar het zelf tijdens uw volgende wedstrijd, en bestel uw nieuwe padel schoenen vandaag nog.

Zowel de tennis- als padel schoenen van dit fantastische merk zijn beschikbaar in verschillende series, ontdek bijvoorbeeld de prachtige Mizuno Wave serie bij Tennisplanet.

Mizuno Wave

De Mizuno Wave serie is populair voor hardlopers, padellers en tennissers. Dat komt mede door de Wave technologie. Dit is een golfvormige tussenzool die zorgt voor hoge demping waardoor de impact op de spieren verlaagd wordt. Op deze pagina kunt u alle producten uit de Mizuno Wave serie vinden.