Tennistas

Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Aantal Rackets
Prijs
Levertijd
Korting

Tennistas

De tennistas een handig hulpmiddel om je tennisspullen en/of tennisrackets in op te bergen en mee te nemen. Tennisplanet heeft tennistassen in verschillende soorten en maten. Tennistassen voor 3, 6, 9 of 12 tennisrackets, tennis rugzakken, tennis sporttassen en vele andere soorten tennistassen voor weinig geld en van veel topmerken zoals Babolat, Dunlop, Head, Prince, Tecnifibre, Wilson en Yonex. De tennistassen zijn beschikbaar voor heren, dames en kinderen. Lees hier meer informatie over het kiezen van de juiste tennistas.

Tennistassen

Een tennistas is een speciale tas voor uw tennisspullen. Ideaal dus om te gebruiken wanneer u toernooien of competitie speelt, of gewoon om naar de training te gaan. Er zijn tassen met enkele en dubbele schouderriemen. Een enkele schouderriem komt vaker voor bij een 3 of 6 racket tas, de dubbele schouderriem bij een 9 of 12 racket tas. Het voordeel van een dubbele schouderriem is dat u de tas eveneens op de rug kan dragen, handig op bijvoorbeeld de fiets. Houdt er daarnaast rekening mee dat een tennistas niet alleen dient om rackets in op te bergen. Meestal betekent plaats voor 3 rackets 1 apart vak. Dus een 6 racket tas heeft 2 gescheiden compartimenten voor uw kleding en tennisrackets, een tennistas voor 9 rackets heeft 3 aparte vakken en een 12-racket tas heeft er 4. Er bestaan eveneens tennistassen met 1 vak voorzien van een zogenaamde thermische laag. Die zorgt ervoor dat de bespanning van rackets langer op spanning blijven.

Tennistas dames

Tennisplanet heeft een mooie collectie tennistassen voor dames. Dit zijn tennistassen met een vrouwelijk randje, waarmee u een geheel eigentijdse, vrouwelijke tennistas kunt kiezen. Ook de dames tennistassen zijn in verschillende uitvoeringen, zoals tennistassen voor 3, 6, 9 of 12 rackets en zijn beschikbaar als normale tennistas of tennisrugzak.

Babolat tennistas

Babolat staat al jaren bekend om haar hoge kwaliteit in tennistassen. Hierbij kunt u denken aan bekende series als Babolat Pure Drive, Babolat Pure Strike of Babolat Pure Aero. De keuze in Babolat tennistassen is enorm, doordat u een groot assortiment in tennis rugzakken én reguliere tennistassen kunt vinden.

Wilson tennistas

De tennistassen van Wilson staan bekend om haar mooi uiterlijk en efficiënte indeling. Het is dan ook niet voor niets dat de Wilson tennistassen door veel wereldtoppers mee de tennisbaan opgenomen wordt. De bekendste series van Wilson zijn de Team en de Tour serie, waarbij u keuze uit een normale maar ook een tennisrugzak heeft.

Tennistas heren

Als u een potje gaat tennissen zijn er een aantal benodigdheden die u mee moet nemen. Zo moet u denken aan kleding, rackets, ballen en misschien de nodige accessoires. Om dit allemaal op een makkelijke manier mee te nemen bieden wij op tennisplacet verschillende tennistassen aan. Zo ook speciale tennistassen voor heren. De tassen verschillen daarnaast ook van grote, zo zijn er tassen met ruimte voor 3,6,9 of 12 rackets. Ook zit er nog wat verschil in prijzen en merken. Zo is er altijd voor iedereen een passende tas te vinden!