Tennisschoenen merken

Op deze pagina vindt een overzicht van alle merken tennisschoenen uit het assortiment van Tennisplanet. Dit assortiment bevat onder andere topmerken als Asics, Babolat, Head, K-Swiss, Wilson en New Balance. Door het aanbod van verschillende merken en modellen zit er altijd een geschikt paar voor u bij. Om het zoeken gemakkelijker te maken kunt u gebruik maken van de filters aan de linkerkant van de pagina.

1 - 80 van 238

 

1 - 80 van 238

Merken Tennisschoenen

Tennisschoenen zijn speciaal gemaakt om goed te kunnen tennissen. Gewone sportschoenen geven minder grip en bewegingsvrijheid dan de speciaal ontworpen tennisschoenen. Bij TennisPlanet koopt u tennisschoenen tegen de beste prijzen. Bij TennisPlanet vindt u het allemaal: tennis-schoenen voor gravel, hardcourt, tapijt, kunstgras ect. Dit van alle grote tennismerken zoals Nike, Babolat, KSwiss, Asics en Adidas. Bij TennisPlanet vindt u een handig overzicht van alle merken in onze online Tennisshop.


Tennisschoenen New Balance

New Balance is een wereldberoemd merk dat zowel op de sportvelden als op straat te zien is. De tennisschoenen van New Balance bieden veel ondersteuning in stabiliteit en gewicht. Daarnaast zijn de schoenen zelf van lichtgewicht en ademen. De zolen van New Balance dragen bij aan een fijne ren en loopervaring op de tennisbaan. De schoenzolen verminderen de schokken voor uw voeten en enkels. Dit zorgt voor een minder grote kan op blessures. Zijn de schoenen van New Balance wat voor u? Bekijk dan snel het assortiment.


Tennisschoenen Babolat

Babolat biedt gespecialiseerde tennisschoenen. Deze schoenen bieden precies wat u nodig heeft om goed voor uw voeten en enkels te zorgen tijdens het tennissen. Echte tennisschoenen zijn van belang omdat normale sportschoenen vaak niet genoeg steun bieden. De populairste Babolat tennisschoen is de Propulse, vanwege de slimme technologieën. Deze technologieën zorgen voor demping van harde schokken, dat de schoenen comfortabel zitten en stabiliteit bieden. Deze drie eigenschappen zijn van belang tijdens het sporten voor een fysieke gezondheid. Bekijk snel het assortiment va Babolat en zie of er schoenen tussen zitten die bij u en uw tennisstijl passen.


Tennisschoenen K-Swiss

K-Swiss is al jarenlang te zien op het tennisveld en later ook op het straatbeeld. K-Swiss was het eerste merk dat tennisschoen op de markt bracht die helemaal van leer zijn. De schoenen zijn te herkennen aan de strepen langs de schoen. Deze tennisschoenen zien er niet alleen heel hip en sportief uit, ook zijn ze enorm comfortabel en stevig. Het bekendste model van K-Swiss is de BigShot. Deze schoen zit heerlijk en weegt niet veel waardoor de tennisschoen lekker licht aanvoelt.


Andere merken tennisschoenen:
  • Tennisschoenen Asics
  • Tennisschoenen Wilson
  • Tennisschoenen Head
  • Tennisschoenen Adidas