Tennisrackets Tecnifibre

Tennisplanet biedt de nieuwste collecties van Tecnifibre aan, waardoor u zich nooit meer uit het veld hoeft laten te slaan. Het assortiment bestaat uit kwaliteitsrackets van het populaire tennismerk Tecnifibre. De bekendste series van Tecnifibre zijn de Tfit, Tfight en Tflash. Weet u niet precies naar welke aandachtspunten u moet kijken bij het aanschaffen van een racket? Kijkt u dan gerust even op onze adviespagina met tips voor het kiezen van het juiste Tecnifibre tennisracket.
 

Welk Tecnifibre tennisracket past bij u?

Tecnifibre tennisrackets zijn er in vele maten en gewichten. Om erachter te komen welk Tecnifibre tennisracket u best zou aanschaffen, zijn de volgende aspecten van belang:


Type swing

Ten eerste is uw speelstijl is belangrijk. Elke tennisspeler heeft een verschillende slag of swing: een lange swing, korte slag of speelt u met veel slice of topspin. Dit zijn allemaal belangrijke zaken die meespelen in het keuzeproces van een Tecnifibre tennis-racket.


Het balanspunt

Het balanspunt is misschien wel de belangrijkste factor. Wanneer een Tecnifibre tennisracket kop-zwaar is, heeft u als tennisspeler een lange slag/swing nodig. Met een kopzwaar racket kunt u meer kracht eruit halen. Een Tecnifibre tennisracket met een normaal evenwicht wordt door de meeste spelers gebruikt en creëert meer creativiteit. En visa versa.


Het gewicht

Het gewicht van een Tecnifibre tennisracket bepaalt de controle die u heeft tijdens een tennisslag. Een zwaar Tecnifibre tennisracket schenkt u meer controle dan een lichter racket. Een licht Tecnifibre tennisracket heeft dan weer meer power en is veel gemakkelijker om mee te tennissen.


Het bladformaat

Hoe groter het bladformaat, hoe gemakkelijker u de bal zal raken. Een Tecnifibre tennisracket met een klein bladformaat zorgt voor veel precisie over de richting van uw slagen. U kunt de bal dus beter sturen.


Soorten Tecnifibre rackets

De kaders van Tecnifibre beschikken vaak over de modernste technologieën. Het merk is een topper als het gaat om tennissnaren, maar ook de Tecnifibre tennisframes zijn van hoge kwaliteit. De tennisrackets van tecnifibre bieden veel comfort en controle. Ze hebben vaak een kleiner bladformaat dan het gemiddelde tennisracket. Enkele bekende Tecnifibre toppers zijn Kanko Tipsarevic, Daniil Medvedev en Jérémy Chardy.