Geschikt voor
Gripmaat:
Balanspunt
Snarenpatroon
i
Gewicht Racket
i
Type Racket
i
Type Speler
i
Prijs
Levertijd
Korting

Tennisrackets TecnifibreTennisplanet biedt de nieuwste collecties van Tecnifibre aan, waardoor u zich nooit meer uit het veld hoeft laten te slaan. Het assortiment bestaat uit kwaliteitsrackets van het populaire tennismerk Tecnifibre. De bekendste series van Tecnifibre zijn de Tfit, Tfight en Tflash. Weet u niet precies naar welke aandachtspunten u moet kijken bij het aanschaffen van een racket? Kijkt u dan gerust even op onze adviespagina met tips voor het kiezen van het juiste Tecnifibre tennisracket.

Tecnifibre tennisracket

Tecnifibre tennisrackets zijn er in vele maten en gewichten. Daarnaast kunt u de keuze maken uit verschillende series, zoals de Tfit, Tfight en de Tflash. Om erachter te komen welk Tecnifibre tennisracket u best aan kunt schaffen, zijn de volgende aspecten van belang:

Welk Tecnifibre tennisracket past bij mij?

Ten eerste is uw speelstijl is belangrijk. Elke tennisspeler heeft een verschillende slag of swing: een lange swing, korte slag of speelt u met veel slice of topspin. Dit zijn allemaal belangrijke zaken die meespelen in het keuzeproces van een Tecnifibre tennis-racket.

Het balanspunt is misschien wel de belangrijkste factor. Wanneer een Tecnifibre tennisracket kop-zwaar is, heeft u als tennisspeler een lange slag/swing nodig. Met een kopzwaar racket kunt u meer kracht eruit halen. Een Tecnifibre tennisracket met een normaal evenwicht wordt door de meeste spelers gebruikt en creëert meer creativiteit. En visa versa.

Het gewicht van een Tecnifibre tennisracket bepaalt de controle die u heeft tijdens een tennisslag. Een zwaar Tecnifibre tennisracket schenkt u meer controle dan een lichter racket. Een licht Tecnifibre tennisracket heeft dan weer meer power en is veel gemakkelijker om mee te tennissen.

Hoe groter het bladformaat, hoe gemakkelijker u de bal zal raken. Een Tecnifibre tennisracket met een klein bladformaat zorgt voor veel precisie over de richting van uw slagen. U kunt de bal dus beter sturen.

De kaders van Tecnifibre beschikken vaak over de modernste technologieën. Het merk is een topper als het gaat om tennissnaren, maar ook de Tecnifibre tennisframes zijn van hoge kwaliteit. De tennisrackets van tecnifibre bieden veel comfort en controle. Ze hebben vaak een kleiner bladformaat dan het gemiddelde tennisracket.