Tennisschoenen K SwissDe tennisschoenen van K-Swiss bieden uw voeten een goede steun op de tennisbaan. De schoenen van dit merk staan bekend om de hoge kwaliteit. Er zijn modellen speciaal geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen zodat u de juiste keuze kunt maken. Uiteraard zijn hierbij meerdere modellen verkrijgbaar zodat u de juiste schoen kunt kiezen voor uw voet.

96 artikelen 1 - 80 van 96

Vorige12

Er komen geen producten overeen met de selectie.

96 artikelen 1 - 80 van 96

Vorige12

K-Swiss Tennisschoenen

K-Swiss tennisschoenen zijn speciaal gemaakt om tennis perfect te kunnen beoefenen. Immers, algemene sportschoenen geven onvoldoende steun en houvast in vergelijking met gespecialiseerde tennisschoenen van het merk K-Swiss. Bij Tennisplanet vindt u aangepast tennisschoeisel voor alle soorten tennisbanen zoals voor gravel, hardcourt en kunstgras. In onze online winkel vindt u onder meer de reeksen van Accomplish, HyperCourt, Ultra Express en BigShot terug. De populairste K-Swiss schoen is waarschijnlijk de BigShot. De Bigshot geeft veel draagcomfort en stabiliteit. De schoen weegt echt niet veel en voelt daardoor lekker licht aan. Terzelfdertijd is de schoen erg slijtvast. Kortom, voor de veeleisende tennisspeler.


K-Swiss Tennisschoenen Dames

K-Swiss heeft een heel mooi assortiment met zeer stijlvolle en hoogwaardige dames tennisschoenen. De K-Swiss schoenen zijn geschikt voor diverse ondergronden. Daardoor heeft u met K-Swiss tennisschoenen op ieder type ondergrond goede grip.


K-Swiss Tennisschoenen Heren

Ook voor heren heeft K-Swiss een prachtige tennisschoenenlijn met hoogwaardige tennisschoenen. De K-Swiss heren tennisschoenen zijn erg mooi en zeer stijlvol, de schoenen dragen comfortabel en K-Swiss zorgt voor hoge kwaliteit.