Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Type ondergrond
Prijs
Levertijd
Korting

Tennisschoenen Kind

Tennisplanet heeft een ruim assortiment aan tennisschoenen voor kinderen. Kids zijn altijd op zoek naar de mooiste tennisschoenen, hiervoor bent u bij Tennisplanet op het juiste adres. De verschillende merken, kleuren, modellen en materialen die worden aangeboden zorgen ervoor dat uw kind de perfecte tennisschoen kan uitkiezen. De bekende merken zoals Wilson en Babolat doen de kinderen denken aan grote tennissers zoals Federer en Nadal. De volgende type ondergronden worden ondersteund door Tennisplanet: Gravel, Hardcourt, Kunstgras, Smashcourt, Tapijt en Omni. Aan de linkerkant van de pagina kunt u gebruik maken van de filters om het zoeken naar uw perfecte schoen gemakkelijker te maken. Meer weten? Neem een kijkje op onze Adviespagina met tips voor het kopen van de juiste tennisschoenen voor kinderen.

Tennisschoenen Kinderen

Junior tennisschoenen zijn er in vele soorten. Het is belangrijk om met goede tennisschoenen op de baan te staan. Vele sportschoenen hebben namelijk geen of te weinig profiel en zorgen ervoor dat je uitglijdt. De junior tennisschoen is leverbaar in vele maten en merken. Bij heet aanschaffen van een tennisschoen is het belangrijk om rekening te houden om juiste ondersteuning en grip te hebben. Om deze reden is er voor elke ondergrond een ander type schoen.

Tennisschoenen gravel kind

Gravel wordt gemaakt van gemalen puin. Voorbeelden van dit puin zijn dakpannen en baksteen. Daarom is het belangrijk als uw kind speelt op een gravel baan, dat uw schoenen stevig zijn gemaakt. Een tennisbaan met een gravel ondergrond vraagt om een schoen met veel grip, een stevige buitenzool, duurzame buitenkanten, een stevige bovenkant en laterale ondersteuning.

Tennisschoenen hardcourt kind

Hardcourt is een vrij harde ondergrond. Deze ondergrond is namelijk gemaakt van beton of asfalt, maar wel met een rubberachtige coating. Hoe hard deze coating is ligt aan de baan. Als het een snelle baan is dan is de coating harder dan bij een langzame baan. De schoenen die geschikt zijn voor deze tennisbanen moeten een stevige zool hebben, maar ook voor demping en veerkracht zorgen. Dit is erg belangrijk omdat deze harde ondergrond slecht kan zijn voor de voeten en benen.

Tennisschoenen kunstgras kind

Kunstgras is een vrij bekende ondergrond. Omdat het gras zachter is dan bovenstaande ondergronden zijn duurzame buitenzolen minder van belang. Wat wel van belang is, is een goede grip zodat uw kind niet onderuit gaat op het gras. Daarnaast hebben deze tennisschoenen een vlakkere buitenzool en een flexibele bovenkant. Dit zorgt ervoor dat uw kind zich goed en snel naar de bal toe kan bewegen.


Verder bestaat ons assortiment uit: