Tennis Accessoires

Tennisplanet is ook uw partner als u op zoek bent naar accessoires om het tennisspel compleet te maken. Ons aanbod bestaat uit basisgrips, overgrips en overige accessoires zoals dempers, zonnekleppen, hoofdbanden en polsbandjes. De tennis accessoires zijn gemaakt door grote sportmerken en -leveranciers. Vandaar dat deze producten van hoogstaande kwaliteit zijn.

174 artikelen 1 - 60 van 174

Vorige123

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Grip Babolat Pro Tour X30 White

Grip Babolat Pro Tour X30 White

€ 44,95

€ 34,95

Pet Lacoste RK4709 Navy Blue

Pet Lacoste RK4709 Navy Blue

€ 50,00

€ 39,95

Pet Lacoste RK4709 Black

Pet Lacoste RK4709 Black

€ 50,00

€ 39,95

Pet Lacoste RK4709 Red

Pet Lacoste RK4709 Red

€ 50,00

€ 39,95

Pet Lacoste RK4709 Green

Pet Lacoste RK4709 Green

€ 50,00

€ 39,95

174 artikelen 1 - 60 van 174

Vorige123

Accessoires Tennis

Accessoires kunnen de eigenschappen van uw tennisracket naar een hoger niveau tillen. Een racket voorzien van de juiste grip, demper en bespanning zorgt voor een optimale ondersteuning tijdens de wedstrijd. Wij bieden verschillende accessoires aan waaronder: overgrips, basisgrips, snaren, dempers en beschermingstape.


Tennisracket demper

Dempers kunnen irritaties en blessures voorkomen die ontstaan door de trillingen die een racket genereert bij het slaan van een bal. Een demper wordt altijd geplaatst op onderste de horizontale snaar in het midden. Met een demper worden de trillingen verminderd, waardoor u minder kans heeft op blessures.

Tennis Bandana

Wanneer u lange haren heeft, of wanneer u veel zweet tijdens het tennissen is het gebruiken van een bandana erg handig. Met een hoofdband krijgt u minder zweet in de ogen en tijdens de warme tennisdagen kunt u de bandana vochtig maken, zodat deze verkoelend werkt.

Tennis Grips

Bij Tennisplanet kunt u twee soorten grips verkrijgen, namelijk de basisgrip en de overgrip. De basisgrip gaat over het kale frame van de grip. De tennis overgrip gaat over de basisgrip heen, zodat het racket comfortabel in uw hand ligt. Tennisplanet heeft tennisgrips van de bekendste merken zoals Babolat, Head, Tyger en Wilson.

Tennissnaren

Tennisplanet heeft een ruim assortiment tennissnaren van veel verschillende merken. Tennissnaren hebben een grote invloed op uw tennisspel. De bespanning is tenslotte het enige materiaal wat direct in contact komt met de bal. Bij Tennisplanet vindt u een ruim assortiment aan tennissnaren.

Tennisnet

Zonder een tennisnet kunt u niet tennissen. De tennisnetten die door Tennisplanet worden aangeboden zijn van goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje.