Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Overgrips

Om uw tennisracket te beschermen tegen invloeden van buitenaf wordt een overgrip aangeraden. De overgrip gaat over de basisgrip heen en kan makkelijk worden vervangen. Een bijkomend voordeel van een overgrip is dat het de grip kan verbeteren en daarnaast een absorberend vermogen heeft. Neem hieronder een kijkje in ons assortiment van overgrips. Wilt u weten hoe u uw overgrip moet vervangen? Neem dan een kijkje op onze adviespagina met tips en uitleg over het vervangen van een grip.

Overgrip

Een overgrip zorgt voor meer comfort en demping van je tennisracket. Met een nieuwe overgrip speelt u een stuk fijner, het voorkomt namelijk de onnodige draaibewegingen van uw racket in uw hand. Vervang de overgrip regelmatig voor een optimaal speelcomfort. De overgrips zijn er in vele maten, soorten en verpakkingen. Overgripjes zijn niet prijzig en ideaal voor de actieve tennisser. Bovendien is het vervangen van een overgrip erg gemakkelijk. Wilt u weten hoe u uw overgrip moet vervangen? Kijk dan op onze adviespagina. Bekijk snel ons aanbod in overgrips op onze webshop.

Tennisgrip Merken

Naast de overgrips worden er ook basisgrips verkocht. Wilt u het assortiment van beide grips per merk bekijken? Klik dan op onderstaande merken om het ruime assortiment aan overgrips en basisgrips te bekijken. - Babolat Tennisgrips- Head Tennisgrips- Tyger Tennisgrips- Wilson Tennisgrips- Technifibre Tennisgrips- Yonex Tennisgrips