Head Tennistas

Tennisplanet biedt diverse tennistassen aan van het kwaliteitsmerk Head. Het merk biedt kwalitatief zeer hoogwaardige tennistassen aan die jarenlang te gebruiken zijn. Tip: Hou rekening met kleding, schoenen en accessoires en neem liever een wat grotere tas. Regelmatig wordt er voor een iets grotere tas gekozen zodat al uw spullen gemakkelijk in de tas passen.
 

Tennistas Head

De Head tennistas voor hem of haar. Djokovic en Murray spelen beide met Head en dragen ook de tennistassen van dit merk. Bekijk nu de tassen van de profs op Tennisplanet de online webshop. Vele soorten en maten tassen om je tennisspullen of tennisrackets in te doen. Head tennistassen voor 3, 6, 9 of 12 tennisrackets. Head tennisrugzakken, tennisbags, combi-tassen en vele andere soorten voor weinig geld! Een Head tennistas is een speciale bag voor je tennis spullen. Ideaal dus om te gebruiken wanneer je toernooien of competitie speelt, of gewoon om naar de training te gaan. Hoe nu een Head tennisbag kiezen ? De volgende aspecten kunnen je helpen:


Aantal rackets

  • Neem je maar 1 racket mee, dan is de Head tennis-rugzak een goed idee.
  • Pak je meerdere rackets mee, dan is een echte Head-tennistas de juiste keuze
  • De Head-tassen zijn te verkrijgen in verschillende maten van 3, 6, 9 of 12 rackets.

Thermische laag

Er bestaan eveneens Head tennistassen met 1 vak voorzien van een zogenaamde een thermische laag. Die zorgt ervoor dat de bespanning van je rackets langer op spanning blijven.


Schouderriem

Er zijn Head tassen met enkelvoudige en dubbelvoudige schouderriemen. Een enkele-schouderriem komt vaker voor bij een 3 of 6 racket tas, de dubbele-schouderriem 9 of 12 racket bags. Het voordeel van een dubbele-schouderriem is dat je de tas eveneens op de rug kan dragen.