Tennisschoenen Heren

Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Type ondergrond
Geschikt voor Padel
Prijs
Levertijd
Korting

Tennisschoenen Heren

Bent u opzoek naar heren tennisschoenen? Dan zit u hier op de juiste pagina! Het assortiment bestaat uit een ruim aanbod aan verschillende merken en modellen. Zo is er voor elke ondergrond een ander type schoen. De volgende type ondergronden worden ondersteund door Tennisplanet: gravel, hardcourt, kunstgras, smashcourt, tapijt en omni. Aan de linkerkant van de pagina kunt u gebruik maken van de filters om het zoeken naar uw perfecte schoen gemakkelijker te maken. Meer weten? Neem een kijkje op onze adviespagina met tips voor voor heren tennisschoenen.

Heren tennisschoenen

Heren tennisschoenen in de mooiste kleuren en de nieuwste mode. De trends van het seizoen komen elk jaar terug via de beste merken. De tennisschoenen voor mannen en heren bij TennisPlanet zijn snel geleverd en goed van kwaliteit! De tennisschoenen worden speciaal geproduceerd voor meer demping en meer comfort in uw tennisspel. Kies daarom uw favoriete tennisschoen die past bij uw voorkeur bij TennisPlanet. Op Tennisplanet vindt u tennisschoenen voor heren van onder andere merken als New Balance, Babolat, K-Swiss en Asics, volgens de nieuwste mode, kleuren en trends.

Tennisschoenen gravel heren

Als u op een graveltennisbaan speelt heeft u daarvoor de juiste tennisschoenen nodig om uw blessures te voorkomen en het optimale uit uw prestaties te halen. Voor een gravelbaan heeft u schoenen nodig die een goede grip, duurzame zijkanten, laterale ondersteuning en een goed ontworpen buitenzool hebben. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u makkelijk en snel over het veld kan bewegen en u niet wordt tegengehouden om optimaal te presteren.

Tennisschoenen hardcourt heren

Voor een hardcourttennisveld heeft u weer een andere soort tennisschoen nodig. Bekijk daarvoor de herenmodellen voor op een hardcourttennisbaan om optimaal te kunnen presteren en de beste ondersteuning te bieden voor uw voeten en benen. Deze tennisschoenen zijn voorzien van een stevige buitenzool en een stevige bovenkant. Daarnaast zorgt de zool van dit model voor demping en vering, wat belangrijk is om uw botten en gewrichten te beschermen tegen deze ondergrond.

Tennisschoenen kunstgras heren

Sport u op een tennisbaan met kunstgras? Dan vindt u in het assortiment van Tennisplanet een divers assortiment van verschillende grote merken die hiervoor het perfecte model hebben. De tennisschoenen voor op kunstgras hebben een vlakkere zol, waardoor u niet bekneld kunt raken als u zich naar de bal moet haasten. Verder heeft deze tennisschoen een goede grip en een flexibele bovenkant. Al deze eigenschappen zorgen voor een topprestatie op de baan.