Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dunlop padel

Dunlop padel

Het prachtige merk Dunlop is in het jaar 1909 opgericht. Sindsdien maakt het merk de meest fantastische rackets, ballen en andere benodigdheden voor diverse racketsporten waaronder tennis, squash en natuurlijk padel. Door de jaren heen is Dunlop uitgegroeid tot een internationaal merk dat gebruikt wordt door de grote spelers in de tenniswereld. Dunlop vindt kwaliteit zeer belangrijk en blijft keer op keer innoveren. Het kwaliteitsmerk heeft dan ook een zeer uitgebreid assortiment voor de fanatieke padellers.

Dunlop padel racket

Met een padel racket van Dunlop haalt u kwaliteit in huis om te knallen op de padelbaan. Deze padel rackets zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. De padel rackets van Dunlop zijn verkrijgbaar in diverse varianten voor zowel starters als gevorderde spelers. De rackets hebben bovendien ieder een fantastisch balanspunt en een stevig frame. Met een padel racket van Dunlop bent u dus klaar om te winnen.

Dunlop padeltas

Dunlop is natuurlijk een van de bekendste tennis- en padelmerken. Bij uw padeluitrusting hoort natuurlijk een padeltas om uw uitrusting in mee te nemen. Op Tennisplanet vindt u een goed assortiment padeltassen. De tassen zijn beschikbaar in verschillende grootte, zodat u de tas kunt kiezen waarin al uw spullen passen. Elke tas heeft een hoofdcompartiment en een vak waar uw racket in past. Voor welke tas gaat u?