Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

K Swiss tenniskleding

Het Amerikaanse merk K-Swiss is een groot sportmerk wat zich sinds 1966 richt op het maken van tennisschoenen. Inmiddels produceren zij ook tenniskleding. De tenniskleding van K-Swiss is erg stijlvol en van uitstekende kwaliteit. Het aanbod tenniskleding van K-Swiss hier bij Tennisplanet bestaat uit tennisshirt, tennisbroeken, tennisrokjes, tennisvesten en nog veel meer hoogwaardige kwaliteit kleding. In onze collectie hebben voor zowel heren als dames keuze uit veel mooie tenniskleding.

Tenniskleding K Swiss

K Swiss staat bekend om haar kwalitatief uitstekende tenniskleding. Sinds de oprichting in 1966 is het Zwitserse merk al bezig met haar kleding te optimaliseren. Het is begonnen met schoenen en vandaag de dag leveren ze alles van schoenen tot sokken en shirts. K Swiss gebruikt enkel de beste materialen voor maximale duurzaamheid en dat ziet u terug in alle kleding. Alles wat u nodig heeft voor een complete tennisoutfit vindt u hier. Bekijk nu de volledige collectie, beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

K Swiss tennis shirt

Net als de andere kleding van K Swiss zijn ook de tennis shirts voorzien van uitstekende kwaliteit. De shirts zijn herkenbaar door het K Swiss logo op de voorkant van het shirt. Op Tennisplanet vindt u verschillende shirts zoals polo's, hemden, shirts met korte en lange mouwen. In de tennis shirts worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt en hiermee willen ze werken aan maximale duurzaamheid. Neem een kijkje in de collectie op deze pagina en kies door middel van de filters aan de linkerkant van uw scherm een tennis shirt dat bij u past.