Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

K-Swiss tenniskleding

K-swiss tenniskleding

Het Amerikaanse merk K-Swiss is een groot sportmerk dat zich sinds 1966 richt op het maken van tennisschoenen. Inmiddels produceren zij ook stijlvolle tenniskleding van uitstekende kwaliteit. Het aanbod tenniskleding van K-Swiss hier bij Tennisplanet bestaat uit tennisshirts, -broeken, -rokjes, -vesten en nog veel meer hoogwaardige kwaliteitskleding. Zowel dames als heren hebben veel keuze. Stel uw nieuwe tennisoutfit snel samen!

Tenniskleding K-Swiss

K-Swiss staat bekend om de uitstekende tenniskleding van goede kwaliteit. Sinds de oprichting in 1966 is het Zwitserse merk bezig met het verbeteren van alle tenniskleding. Het merk begon met het ontwerpen van schoenen en vandaag de dag leveren ze alles voor tennis van schoenen tot shirts. K-Swiss gebruikt enkel de beste materialen voor maximale duurzaamheid en dat ziet u terug in alle kleding. Alles wat u nodig heeft voor een complete tennisoutfit vindt u hier. Bekijk nu de volledige collectie, kies uw favoriete kleur en stel uw nieuwe tennisoutfit samen.

K-Swiss tennis shirt

Net als de andere kleding van K-Swiss zijn de shirts van uitstekende kwaliteit. De shirts zijn herkenbaar door het K-Swiss logo op de voorkant van het shirt. Op Tennisplanet vindt u verschillende shirts, zoals polo's, hemden en shirts met korte en lange mouwen. Voor de productie van de shirts worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt en alle shirts zijn erg duurzaam. Bekijk snel alle shirts bij Tennisplanet en kies een tennisshirt dat bij u past.