Tennisracket merken

Tennisplanet biedt rackets aan van verscheidene grote racketmerken, waaronder: Dunlop, Babolat, Head, Wilson, Yonex, Prince, Tecnifibre. Heeft u moeite met het kiezen van een racket dat bij u past, neem dan gerust een kijkje op onze adviespagina waarbij wij u helpen om het juist tennisracket te kiezen.

1 - 80 van 323

 

1 - 80 van 323

Tennisrackets van verschillende kwaliteitsmerken

Elk merk heeft haar eigen specifieke technologieën en kwaliteiten. Tennisplanet begrijpt dit en biedt voor iedere tennisspeler wat wils. Alle merken uit onze collectie verzekeren u van een goede kwaliteit en worden onder andere gebruikt door de top tennissers op de ATP en WTA Tour.


Wilson tennisrackets

Wilson rackets zijn tennisrackets uit het topsegment. Wilson heeft een lange geschiedenis in de tennis wereld. Sinds 1914 maakt Wilson al tennissnaren. Zelfs Roger Federer verkiest Wilson boven andere merken, net als vele andere Tour spelers. Wilson heeft tennisrackets voor ieder type speler, dus voor zowel de recreant als wedstrijdspeler.


Head tennisrackets

Head staat bekend om tennisrackets gebruikt door vele profspelers. Sinds jaren speelt de absolute wereldtop met een Head racket. Denk aan Novak Djokovic, Andy Murray en Maria Sharapova. Head staat voor zeer goede kwaliteit waardoor het uitstekende rackets heeft voor iedere tennisspeler.


Babolat tennisrackets.

Babolat staat bekend om tennisrackets gebruikt door vele profspelers. Babolat één van de bekendste merken voor tennisrackets. Onder andere Rafael Nadal, en Jo-Wilfried Tsonga maken gebruik van een Babolat tennisracket. Babolat staat voor zeer goede kwaliteit, waardoor het de beste rackets heeft voor beginners tot gevorderden.


Tyger tennisrackets.

De tennisrackets van TYGER staan voor kwaliteit en een eerlijke prijs. Bent u dus op zoek naar een fijn tennisracket voor een goede prijs? Bij TYGER bent u aan het juiste adres! Wist u dat TYGER tennis al meer dan 25 jaar bestaat?


Andere merken tennisrackets

Naast bovenstaande merken bieden Adidas, Dunlop, Prince, Tecnifibre en Yonex ook uitstekende tennisrackets aan. Stuk voor stuk staan zij garant voor rackets met unieke technologieën en specificaties. Kijkt u gerust verder op onze webshop.