Zelf bespannen


Een bespanmachine aanschaffen

Waarom zelf bespannen?

Het zal u misschien verbazen, maar de aankoop van een bespanmachine, om zelf uw tennisrackets te bespannen, is relevanter dan u in eerste instantie zou denken! De tijd en het geld dat u uitgeeft voor het herbespannen, maken van uw hobby een dure sport en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Met uw eigen bespanmachine bespaart u niet alleen fiks op uw bespankosten (geen bespanloon, goedkopere tennissnaren, geen transportkosten), maar u bespant ook nog waar en wanneer u wilt. Uw eigen bespanmachine bestelt u gemakkelijk via onze webshop.

Bespan assortiment >

Is een bespanmachine duur?

Men gaat er doorgaans vanuit dat er hoge kosten zijn verbonden aan de aanschaf van een bespanmachine. Dit is echter helemaal niet het geval. Er zijn al degelijke bespanmachines vanaf €379 bij Tennisplanet, die u al binnen 1 jaar tijd volledig heeft terugverdiend indien u ongeveer 20 tennisrackets (van uzelf, familie, vrienden, clubleden) of meer per jaar erop bespant.

Bespanmachines >

Zelf bespannen

Zelf uw tennisrackets bespannen is helemaal niet moeilijk. Zelfs kinderen vanaf +/- 12 jaar kunnen al hun eigen racket bespannen. Bij elke bespanmachine die u bij Tennisplanet aanschaft, zit een duidelijke handleiding die stap voor stap de handelingen beschrijft. Afhankelijk van uw ervaring, duurt het ongeveer 30 tot 60 minuten om een tennisracket te bespannen.

Tennissnaren >

Populaire producten: