Materiaal
Kleur
Serie
Type Snaar
Verpakking
Snaardikte
Lengte snaar (m)
Prijs
Levertijd
Korting

HEAD tennissnaren

HEAD tennissnaren

Het merk HEAD heeft een uitgebreide collectie tennissnaren van uitstekende kwaliteit. Tennissers als Novak Djokovic en Andy Murray zweren al tijden bij dit fantastische merk - met vele overwinningen als gevolg. Op deze pagina vindt u veel verschillende tennissnaren van HEAD die geschikt zijn voor elk racket en speelniveau. Welke tennissnaren passen het beste bij u?

HEAD Velocity MLT

HEAD werd opgericht door Howard Head in de VS in 1950. In het begin lag de focus alleen op de productie van ski's maar vanaf de jaren '70 werden ook tennissnaren geproduceerd. Het kwaliteitsmerk, geliefd door vele top tennissers, biedt u de beste tennissnaren voor uw tennisracket, zoals de populaire Velocity MLT snaren. Deze snaren zijn geschikt voor de competitie- en tourspeler, dus voor tennissers die de techniek goed beheersen. Ontdek alle Velocity MLT snaren en de voordelen van deze snaren bij Tennisplanet.

HEAD Lynx

De snaren van Lynx van het hoogwaardige merk HEAD zijn geschikt voor de competitie- en tourspeler. De snaren zijn dus perfect voor gevorderde tennissers die op zoek zijn naar controle. HEAD Lynx snaren bieden u namelijk de vereiste controle om de bal met precisie te kunnen slaan. De snaren zijn ook erg duurzaam, dus u kunt lang van de bespanning genieten.

HEAD Rip Control

De tennissnaren van HEAD Rip Control zijn geschikt voor gevorderde tennissers die graag een gecontroleerd powerspel spelen. De Controle Reel bevat de unieke RIP technologie, dus de draad heeft een omhulsel van polypropyleen wat de snaar overwoestbaar maakt en zorgt voor controle. Ontdek alle snaren van RIP Control bij Tennisplanet en versla de tegenstander op de baan.