Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Osaka

Osaka World is in 2011 opgericht om lifestyle en sportiviteit met elkaar te verbinden. Het merk leent haar naam van en van de grootste steden in Japan. Het merk heeft bewondering voor de Japanse 'ontwerpethos' en dit ziet u dan ook meteen terug in de ontwerpen die zij op de markt brengen. Minimalisme en functionaliteit in combinatie met een strak design, maken de producten van Osaka een echte must have voor iedereen!

Osaka tassen

Wanneer u gaat sporten kan de juiste sporttas niet ontbreken. In een sporttas kunt u gemakkelijk als uw benodigdheden meenemen zonder ook maar enige moeite. In de tassencollectie van Osaka vindt u dan ook een ruime keuze aan sportrugzakken en -tassen waarmee u uw uitrusting zoals rackets of bidons mee kunt nemen. Heeft u al een Osaka tas aangeschaft?

Osaka padel

De zeer populaire racketsport padel kan u bijna niet ontgaan zijn, wellicht bent u zelf ook wel eens op de baan te vinden. Om altijd voorbereid de baan op te gaan, heeft Osaka een grote collectie aan padel kleding en uitrusting. Of u nu beginnend padelspeler bent of juist al een aantal jaren aan het spelen bent, de producten van Osaka zijn er voor iedereen.

Osaka kleding

Osaka ontwikkeld kleding voor de sportieve en actieve mens. Door stijl te combineren met functionaliteit en hoogwaardige materialen, zijn de kledingstukken van Osaka zowel comfortabel als prachtig om te zien. De functionele opties van onder andere de truien, baselayers en leggings, zorgen ervoor dat ze perfect zijn voor elke activiteit.

Osaka schoenen

Een goede wedstrijd kunt u natuurlijk het beste spelen op een fijne sportschoen. De lichtgewicht ontwerpen en de uitstekend doordachte (tussen)zolen van van Osaka zorgen ervoor dat u als atleet niet belemmerd wordt tijdens het bewegen. Met een Osaka schoen begint u voorbereid aan een wedstrijd of toernooi en kunt u uren sporten, zonder last te krijgen van uw voeten. Welke schoen gaat u naar de top helpen?