Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Type ondergrond
Geschikt voor Padel
Prijs
Levertijd
Korting

Tennisschoenen

Tennisschoenen kopen

Tennisschoenen zijn net zo belangrijk als een tennisracket. Goed voetenwerk wordt beloond door een actief spel met meer balcontrole en meer precisie. Een extra stap zal worden beloond met een bal geslagen in het midden van uw racket. Een tennisschoen kan hier veel aan bijdragen. Er zijn vele soorten tennisschoenen met verschillende soorten steunen en ondergronden. Gravelschoenen en kunstgras schoenen hebben namelijk verschillende eigenschappen. In het ruime assortiment van Tennisplanet zitten zowel dames tennisschoenen als heren tennisschoenen. Naast de volwassen modellen zijn er ook kinder tennisschoenen verkrijgbaar.

Tennis schoenen

Elke tennisschoen heeft verschillende eigenschappen. Zo heeft elke ondergrond een eigen profiel op de zool van de schoen, daarnaast verschilt de steun van de tennisschoen per schoen. Elke zool, met zijn verschillende profielen, is weer bestemd voor een bepaalde ondergrond. De juiste tennisschoen kan u helpen de tennisprestaties te verbeteren. Tennist u in een jaar vaak op verschillende ondergronden? Dan is een Omni tennisschoen de juiste voor u. Deze tennisschoenen zijn te gebruiken op alle verschillende ondergronden. Tennist u veel op kunstgras? Op kunstgras kan goed gespeeld worden met de Omni tennisschoen, maar tennist u enkel op kunstgras, dan kunt u kijken naar een zool met bolletjes aan de achterkant voor extra grip op de kunstgrasbanen. Tennist u veel op gravel? Kijk dan bij gravel schoenen naar het vissengraat patroon op de zool. Let bij het kopen van een gravel schoen ook op de stabiliteit, maar zorg wel dat er nog wat flexibiliteit in blijft zitten om blessures te voorkomen. Tennist u voornamelijk indoor? Kijk dan bij de tapijtschoenen en ga voor een gladde zool. Tennist u maar één keer per jaar in de zaal, dan blijft de Omnicourt schoen een betere keuze. Tennist u op hardcourt? Ga dan voor een schoen met veel stabiliteit, demping en veerkracht. De zool die hier bij past is een zool met een combinatie van een noppenprofiel en een visgraatprofiel. Meer weten? Neem een kijkje op onze adviespagina voor tennisschoenen

Tennisschoenen dames

In het assortiment van Tennisplanet heeft u een ruime keuze uit een groot assortiment tennisschoenen voor dames van grote merken. Alle tennisschoenen op Tennisplanet zijn van hoge kwaliteit. Merken als K-Swiss en adidas hebben de mooiste schoenen waardoor u niet alleen de juiste en comfortabele tennisschoenen draagt, maar ook nog eens kan stralen op het veld.

Tennisschoenen heren

Sportief, comfortabel en stoer. De tennisschoenen op Tennisplanet hebben het allemaal. De tennisschoenen in het assortiment zijn van hoge kwaliteit waardoor de schoenen lang mee zullen gaan en de beste ondersteuning bieden. Daarnaast zien ze er ook nog eens geweldig uit. Bekijk snel het assortiment voor heren om te zien of er iets voor u bij zit.

Tennisschoenen kind

Het is belangrijk dat kinderen in de groei de juiste ondersteuning hebben. Daarom zijn de juiste sportschoenen voor de jonge tennistalentjes ook erg van belang. Op tennisplanet vindt u de beste kwaliteit kindertennisschoenen met een mooi uiterlijk.

Ook vindt u bij ons tennisschoenen van de volgende merken: