Tennisschoenen

Tennisschoenen kopen

Tennisschoenen zijn eigenlijk even belangrijk als een tennisracket. Goed voetenwerk wordt beloond door een actief spel met meer balcontrole en meer precisie. Een extra stap zal worden beloond met een bal geslagen in het midden van uw racket. Een tennisschoen kan hier veel aan bijdragen. Er zijn vele soorten tennisschoenen met verschillende soorten steunen en ondergronden. Gravelschoenen en kunstgras schoenen hebben namelijk verschillende eigenschappen. In het ruime assortiment van Tennisplanet zitten zowel dames tennisschoenen als heren tennisschoenen. Naast de volwassen modellen zijn er ook nog zeer veel kinder tennisschoenen verkrijgbaar.

1 - 80 van 224

 

1 - 80 van 224

Tennisschoenen

Verschillende soorten tennisschoenen

Elke tennisschoen heeft verschillende eigenschappen. Zo verschilt de steun van een tennisschoen van elkaar en is er veel verschil in het profiel van een tennisschoen. Een tennisschoen met veel profiel glijdt veel minder dan met een vlak profiel. Glijdt u veel op kunstgras dan heeft u een andere schoen nodig dan wanneer u meerdere passen maakt en actief voetenwerk heeft.


Tennisschoenen merken

Bij TennisPlanet worden vele tennisschoenen en merken aangeboden. Asics, Head, Babolat, K-Swiss en New Balance bieden allen tennisschoenen aan. Voor meer informatie over de schoenen bekijkt u de productinformatie.


De toppers en de tennisschoenen

De professionele tennissers hebben vaak hun eigen schoenen met bijbehorende speelstijl. Deze schoenen worden allen aangeboden bij TennisPlanet. Probeer het uit en hopelijk krijgt u ook ooit het voetenwerk van Roger Federer, Rafael Nadal of Novak Djokovic.