Adidas Tenniskleding

Adidas Tenniskleding

Tennisplanet biedt u een ruim assortiment Adidas tenniskleding aan. De kleding is beschikbaar voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De tenniskleding van Adidas is speciaal ontwikkeld om heerlijk in te kunnen tennissen. Daarnaast komt tennis en fashion samen in de collectie van Adidas.
 
Tennisshirt adidas Tee
SALE

Tennisshirt adidas Tee

€ 19,95

€ 13,97

Adidas tenniskleding voor dames, heren en kinderen.

Adidas tenniskleding is speciaal geproduceerd om lekker in te kunnen tennissen. Gewone T-shirts of polo's zijn minder comfortabel dan een speciaal ontworpen tennistenues. Bij TennisPlanet koopt u uw Adidas tennisoutfit met de scherpste voorwaarden.


Online Adidas tenniskleding kopen

Bij TennisPlanet vindt u alles van het tennismerk met de 3 strepen: tennisshirts, tennispolo's, tennisbroekjes, tennisjacks, tennisrokjes, tennisjurkjes, tennispetten, zweetbandjes en tennissokken. Bij TennisPlanet vindt u een handig overzicht van alle kleren van Adidas.


Adidas teamkleding

Naast tenniskleren voor de individuele speler is het ook mogelijk om teamkleding van Adidas te bestellen. Hierover kunt u ons het best een prijsvraag sturen met aantallen & voorkeuren zodat we een scherpe prijs kunnen berekenen.


Toppers in Adidas outfits

Verschillende ATP en WTA toppers zijn gesponserd met Adidas tenniskledij. Bij TennisPlanet bieden wij de meeste Adidas kleding van deze ATP en WTA toppers aan! Dus bij TennisPlanet vindt u de Adidas tenniskleding van bijvoorbeeld Andy Murray en Jo-Wilfired Tsonga. Shop snel en eenvoudig in onze online Tennisshop.