Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Type ondergrond
Geschikt voor Padel
Prijs
Levertijd
Korting

K-Swiss Tennisschoenen Heren

K-Swiss Tennisschoenen Heren

Bent u opzoek naar K Swiss heren tennisschoenen? Dan heeft Tennisplanet een hele mooie selectie voor u samengesteld. De tennisschoenen van het merk K Swiss zijn enorm populair, wat te danken is aan de kwaliteit en ervaring van het merk. Comfortabele en geschikt voor verschillende soorten ondergrond, zo kunt u tennisschoenen vinden voor gravel, kunstgras, smashcourt, hardcourt, tapijt en ook omni. Welk soort tennisschoenen zoekt u? Kies voor K Swiss. Meer informatie over een van de specifieke tennisschoenen kunt u altijd vinden door er op te klikken.

K-Swiss tennisschoenen heren

Tennisplanet biedt een mooie collectie aan tennisschoenen aan van hoogwaardig merk K-Swiss. De schoenen zijn te verkrijgen in verschillende materialen zoals bijvoorbeeld leer of synthetisch. Verder zijn te schoenen ook beschikbaar in veel verschillende leuke kleuren zoals bijvoorbeeld blauw, groen en roze!

K-Swiss Defier heren

De K-Swiss Defier is een model dat zich vooral concentreert op ondersteuning en duurzaamheid. Ideaal voor heren die op zoek zijn naar een tennisschoen met goede prestaties en een stijlvol uiterlijk. De Defier heeft een uitstekende demping die ervoor zorgt dat u urenlang ongehinderd kunt tennissen. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog uw nieuwe K Swiss Defier heren tennisschoenen.