K-Swiss Tennisschoenen HerenBent u opzoek naar K Swiss heren tennisschoenen? Dan heeft Tennisplanet een hele mooie selectie voor u samengesteld. K Swiss heeft een ruim aanbod met verschillende modellen. K Swiss biedt schoenen aan die geschikt zijn voor verschillende ondergronden. De volgende type ondergronden worden ondersteund door K Swiss: Gravel, Hardcourt, Kunstgras, Smashcourt, Tapijt en Omni.
 

Heren Tennisschoenen K-Swiss

Tennisplanet biedt een mooie collectie aan tennisschoenen aan van hoogwaardig merk K-Swiss. De schoenen zijn te verkrijgen in verschillende materialen zoals bijvoorbeeld leer of synthetisch. Verder zijn te schoenen ook beschikbaar in veel verschillende leuke kleuren zoals bijvoorbeeld blauw, groen en roze!


K-Swiss Bigshot

De serie Bigshot van hoogwaardig merk K-Swiss is momenteel een van de meest best verkopende serie schoenen van dit merk. De schoenen zitten erg comfortabel waardoor u op een fijne manier kan gaan tennissen, zonder last te krijgen van vervelende klachten. Doordat de schoen dicht op het baanoppervlak zit krijgt u een 'laag bij de grond gevoel'.


K-Swiss Accomplish

Bent u een fanatieke tennisser en bent u op zoek naar een schoen waarmee u gegarandeerd het beste uit uzelf haalt? Dan is de Accomplish serie van kwaliteitsmerk K-Swiss misschien iets voor u! Deze schoen staat bekend om zijn stabiliteit en klassieke look. De schoen is voorzien van de nieuwste sporttechnologie waardoor u geen last zult krijgen van vervelende klachten!


K-Swiss Knitshot

Deze mooie schoen genaamd de Knitshot, van kwaliteitsmerk K-Swiss, is een tennisschoen die u optimaal comfort biedt door de ingebouwde "knit technologie". Door deze technologie is de schoen zeer stevig gebouwd en loopt die erg comfortabel. Ook beschikt deze serie over een EVA-voetbed waardoor u er lang op kunt lopen zonder klachten te krijgen!