Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Type ondergrond
Prijs
Levertijd
Korting

K-Swiss Tennisschoenen Dames

K-Swiss Tennisschoenen Dames

K Swiss heeft op Tennisplanet een ruim assortiment aan tennisschoenen voor dames. Er zijn tennisschoenen in allerlei verschillende modellen, maten en materialen. De schoenen dragen comfortabel, hebben een goede pasvorm en zijn van goede kwaliteit en zorgen dus voor jaren tennisplezier. K Swiss heeft speciale schoenen ontworpen voor gebruik op verschillende ondergronden. K Swiss heeft schoenen voor dames voor de volgende ondergronden: Gravel, Hardcourt, Kunstgras, Smashcourt, Tapijt en Omni.

K-Swiss tennisschoenen dames

Bent u op zoek naar tennisschoenen van hoogwaardige kwaliteit en waar u lang plezier van heeft? Dan zit u hier aan het juiste adres. Op Tennisplanet vindt u namelijk een mooie collectie aan tennisschoenen van kwaliteitsmerk K-Swiss. Dit merk staat bekend sportproducten te leveren van hoogwaardige kwaliteit. Neem een kijkje op de pagina om het assortiment te bekijken!

K-Swiss tennisschoenen dames gravel

Het kwaliteitsmerk K-Swiss heeft een ruim aanbod gravel tennisschoenen voor dames. U kunt kiezen uit allerlei modellen met diverse kleuren en stijlvolle designs. De schoenen hebben een zeer goede grip en de demping zorgt ervoor dat u urenlang ongehinderd op de baan kunt staan. Met de gravel tennisschoenen van K-Swiss bent u verzekert van topkwaliteit in combinatie met een mooi uiterlijk.