K-Swiss Tennisschoenen DamesK Swiss heeft op Tennisplanet een ruim assortiment aan tennisschoenen voor dames. Er zijn tennisschoenen in allerlei verschillende modellen, maten en materialen. De schoenen dragen comfortabel, hebben een goede pasvorm en zijn van goede kwaliteit en zorgen dus voor jaren tennisplezier. K Swiss heeft speciale schoenen ontworpen voor gebruik op verschillende ondergronden. K Swiss heeft schoenen voor dames voor de volgende ondergronden: Gravel, Hardcourt, Kunstgras, Smashcourt, Tapijt en Omni.
 

Dames Tennisschoenen K-Swiss

Bent u op zoek naar tennisschoenen van hoogwaardige kwaliteit en waar u lang plezier van heeft? Dan zit u hier aan het juiste adres. Op Tennisplanet vindt u namelijk een mooie collectie aan tennisschoenen van kwaliteitsmerk K-Swiss. Dit merk staat bekend sportproducten te leveren van hoogwaardige kwaliteit. Neem een kijkje op de pagina om het assortiment te bekijken!


K-Swiss Bigshot

Deze bekende serie genaamd de Bigshot, van kwaliteitsmerk K-Swiss, is een van de meest populaire series van het moment. Door het hoge draagcomfort weet u zeker dat u geen last krijgt van vervelende klachten tijdens het sporten en kunt u het beste uit uzelf halen. Bekijk onze pagina om alle schoenen uit deze serie te bekijken!


K-Swiss Accomplish

Bent u op zoek naar een fijne, stabiele schoen waarmee u urenlang kan tennissen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op onze pagina! Hier vindt u namelijk een mooie collectie tennisschoenen van de serie Accomplish, een serie van kwaliteitsmerk K-Swiss. Door de ingebouwde sporttechnologie zult u geen last krijgen van pijn en haalt u gegarandeerd het beste uit uzelf.


K-Swiss Knitshot

Deze prachtige serie genaamd de Knitshot, van kwaliteitsmerk K-Swiss, is een tennisschoen die u optimaal comfort biedt door de ingebouwde "knit technologie". Deze technologie zorgt ervoor dat de schoen stevig zit en daardoor ook nog eens erg comfortabel loopt. Verder beschikt deze schoen over een EVA-voetbed. Zo worden schokken goed opgevangen en krijgt u geen last van vervelende klachten tijdens het tennissen.