Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Babolat producten

alle producten van Babolat

Babolat is opgericht in Lyon in 1875. In eerste instantie produceerde Babolat alleen tennissnaren. Door continu voor te lopen op het gebied van technologie en het leveren van materiaal aan generaties kampioenen, heeft Babolat een behoorlijke reputatie opgebouwd. Vandaag de dag kunt u de Babolat producten terug vinden in meer dan 100 landen, 20.000 sportwinkels en 20.000 partner clubs. Babolat biedt u een compleet assortiment van tennis- en badminton producten welke bij elke speelstijl passen. Op Tennisplanet vindt u vele producten van Babolat, waaronder de befaamde tennisrackets.

Babolat tennisracket

De Babolat Tennisracket is razend populair bij recreatieve tennissers en gevorderde competitiespelers. Bij Tennisplanet vindt u een ruim assortiment van de tennisrackets van Babolat waaronder de bekende series Pure Aero, Pure Drive en Pure Strike.

Babolat tennisschoenen

Bij Tennisplanet is een ruime aanbieding van Babolat Tennisschoenen. Het schoen ontwerp is goed doordacht waardoor u tijdens het sporten beter zal gaan presteren. U kunt daarna uw outfit compleet maken met de tennisshirts en tennisbroeken van Babolat.