Babolat Padelracket

Geschikt voor
Kleur
Serie
Vorm padelracket
Framedikte Padel (mm)
Niveau speler Padel
Type speler
Prijs
Levertijd
Korting

Babolat Padelracket

Padel is een enorm populaire sport, het is een combinatie tussen tennis en squash. Voor het spel heeft u een racket nodig, een padel racket is vrij dik en doorboord met gaten. Babolat heeft prachtige padel rackets van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende rackets gekeken naar uw gevorderdheid, een rond-, traan-/druppel- of diamantvormig racket. Bekijk hieronder de verschillende rackets van Babolat en geniet van het spel!

Padelracket Babolat

Padel is de snelst groeiende sport van Europa, van de wereld zelfs. Het is een snelle sport met veel techniek en dynamiek. Door het gebruik van het glas en het hek komt er een extra speler in het spel wat het nog leuker maakt. Er zijn verschillende soorten rackets gekeken naar hoe gevorderd de speler is. De rackets zijn gemaakt van carbon wat ze veel power geeft maar licht is in gebruik. Bekijk hier alle padel rackets van Babolat en speel iedereen van de baan!

Babolat Air Veron

Het Babolat Air Veron padelracket is een zeer geschikt racket voor de allround type speler. Dit racket combineert dynamische power met extreme hanteerbaarheid, perfect om aan te vallen. Dankzij de nieuwe hybride vorm en lichtgewicht, is het mogelijk om nog sneller te bewegen en power te genereren. Tevens staat comfort centraal bij dit racket. Aanvallen maar met de Babolat Air Veron.

Babolat Counter Veron

Bent u een verdedigende padel speler? Dan past het Babolat Counter Veron padelracket perfect bij u! Voor dit type racket zijn tolerantie en dynamische power perfect gecombineerd. Dankzij de nieuw ontworpen racket vorm met grotere sweet spot, bent u klaar om iedere bal terug te slaan. Uiteraard geniet u ook met het Babolat Counter Veron racket van optimaal comfort.