Tennistas kopen

1. Hoeveel tennisrackets neemt u mee?

Neemt u meestal maar één tennisracket mee naar wedstrijden of trainingen? Dan is de tennis rugzak een goede keuze, deze draagt makkelijk en is beter op te bergen dan de tennistassen met schouderriem.

Neemt u vaak meerdere rackets mee naar de tennisbaan? Dan is een tennistas met schouderriem een betere optie. De tennistassen met schouderriem zijn te verkrijgen in verschillende groottes variërend voor 3, 6, 9 of 12 rackets.

Misschien vraagt u zich wel af, wie heeft er een tas nodig voor 6, 9 of 12 rackets? Houdt er rekening mee dat een tennistas niet alleen dient om rackets in op te bergen. Het aantal rackets wat u er in kan plaatsen staat meestal voor het aantal compartimenten dat een tennistas bezit. Meestal betekent plek voor 3 rackets 1 compartiment. Zo beschikt een tennistas voor het opbergen van 6 rackets vaak over twee gescheiden compartimenten voor uw kleding en tennisrackets.Een gemiddelde tennisspeler zal toch wel over zo'n 2 rackets beschikken en denkt aan een grootte van 3 rackets genoeg te hebben. Dit hoeft echter niet het geval te zijn aangezien het aantal uw keuze niet alleen hoeft af te hangen van het aantal rackets wat u kwijt wil