Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle The Indian Maharadja producten

Alle The Indian Maharadja producten

The Indian Maharadja is een wereldwijd topmerk dat begon met het ontwerpen van hockey artikelen. In de jaren daarna hebben ze hun collectie verder uitgebreid en is er een mooie tenniscollectie ontstaan. De kwaliteit, stijl en het comfort van de tenniscollectie is hetzelfde als bij de hockeycollectie en wordt erg gewaardeerd. Met deze tenniskleding heeft u ademende kleding in handen die u als sporter kan ondersteunen om uw doelen te behalen. In het assortiment vindt u onder andere shirts, vesten, broeken en accessoires om de beste prestaties neer te zetten.

The Indian Maharadja tennis

Met de tenniskleding van The Indian Maharadja heeft u een wereldwijd topmerk in handen. De kleding combineert kwaliteit, stijl en comfort wat te zien is bij elk kledingstuk. The Indian Maharadja is opgericht in Amsterdam in 2009 en startte als hockeymerk. In de jaren daarna heeft het merk verder ontwikkeld en is ook tenniskleding aan het assortiment toegevoegd. Ontdek alles van The Indian Maharadja bij Tennisplanet en stel uw tennisoutfit samen.

The Indian Maharadja kleding

Op tennisplanet kunt u veel items van The Indian Maharadja vinden. De kleding van dit merk zorgt ervoor dat u beweeglijk bent in uw outfit. Op Tennisplanet vindt u alle items om goed voorbereid de baan op te gaan. In de collectie vindt u truien, t-shirts, broeken en nog veel meer. Met de kleding van The Indian Maharadja kunt u goed voorbereid de tennisbaan op om het beste uit uw training of wedstrijd te halen.