Alles over Prince

Prince tennis

Prince is een Amerikaans merk dat is opgericht in 1970 in Georgia. Prince begon ooit als een producent voor ballenkanonnen, maar al snel is dit bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig merk dat zeer geliefd is onder tennisspelers wereldwijd. Prince is dé trendsetter in de innovatie en productie op het gebied van tennis. Zo heeft Prince een aantal rackettechnologieën ontworpen die revolutionair waren, zoals de Oversize en Longbody.

Innoveren is erg belangrijk in de ontwerpen van Prince. Dankzij jarenlange ervaring en blijven innoveren zet het bedrijf hoogwaardige producten op de markt. Deze producten helpen om de beste prestaties neer te zetten op de tennisbaan en bieden precies het comfort dat u nodig heeft wanneer u het beste uit u zelf haalt.

De producten die u in de collectie van Prince kunt vinden zijn uiteraard tennisrackets, racket dempers, tennistassen, snaren en tennisgrips. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor veel comfort. Dit kan Prince realiseren dankzij jaren ervaring sinds 1970, waardoor ze veel hebben kunnen innoveren en verbeteren. Dit zorgt ervoor dat vele beroemdheden in de tennissport veel gebruik maken van de producten van Prince, zoals Raven Klaasen en Alejandro Gonzalez.

Prince tennisrackets

Prince Beast

Dit prachtige tennisracket behoort tot de Beast serie. Deze tennisrackets zijn perfect voor jonge tennisspelers of spelers die snel last van hun armen krijgen. Deze rackets zijn namelijk erg licht. De Beast serie bestaat uit tennisrackets die beschikken over de beste snufjes. Zo zijn deze rackets voorzien van de O3 technologie. Daarnaast zijn deze rackets enorm stabiel. Dit zorgt ervoor dat u veel kracht kunt uitoefenen en het geeft controle bij draaibewegingen. Dit is te danken aan de TeXtreme technologie. Deze rackets zorgen voor veel comfort maar u kunt nog steeds krachtige en gecontroleerde slaan.

Prince Premier

De tennisrackets uit de Premier serie van Prince zijn gemaakt voor gemak, power en comfort. Deze rackets zijn daarnaast perfect voor tennisspelers met een korte zwaai. Ook hebben de rackets van de Premier serie een groter blad. Dit zorgt ervoor dat de sweetspot veel groter is dan normaal. Met een grotere sweetspot is het makkelijk om ballen goed te raken. Dankzij de Prince O3 Technologie, waar ook deze rackets over beschikken, kunt u met weinig kracht de bal met veel snelheid wegslaan.

Prince Tour

Wilt u uw tennisprestaties echt naar een hoger niveau brengen? Dan moet u echt een kijkje nemen in de Tour serie van Prince. De tennisrackets uit de Tour serie zijn ontwikkeld voor tennisspelers op zeer hoog niveau. De rackets hebben een ongekende stabiliteit en een lange, snelle swing. Deze rackets zijn makkelijk wendbaar doordat de balans zich richting het handvat bevindt. Daarnaast zorgt het racket voor veel kracht in uw slag en zorgt het dat u de bal veel snelheid kunt geven.

Prince Warrior

Bent u meer een baseline speler? Dan is een racket uit de Warrior serie wellicht wat voor u. Deze rackets zorgen voor nog meer power en spin. De Warrior tennisrackets hebben een sweetspot van gemiddelde grote. Dit zorgt ervoor dat u genoeg controle kan houden doordat het net te klein is, maar de bal nog steeds goed kunt raken. Dit racket is voorzien van de Prince TeXtreme Technology waardoor het tennisracket heel erg stabiel is. Het is een heerlijk tennisracket.

Prince accessoires

Tennissen is een leuke maar intensieve sport die vaak regelmatig wordt gespeeld. Het is daarom ook van belang dat u uw tennisracket goed onderhoudt. De rackets krijgen veel te verduren tijdens een potje tennis en om de kwaliteit te behouden dient u een aantal maatregelen te nemen.

In het assortiment van Prince vindt u naast tennisrackets ook snaren. De juiste snaren zijn erg van belang voor uw tennisrackets. Op Tennisplanet heeft u de keuze uit vijf verschillende snaren van het merk Prince. Ook vindt u dempers en grips. Deze grips zorgen ervoor dat uw tennisracket niet uit uw hand zal glijden zodra u gaat zweten. Deze grips hebben een hoge kwaliteit en zijn zeer comfortabel.

Een andere fijne accessoire is de Silencer demper. Deze demper is ideaal voor een intensieve en gewaagde wedstrijd. Deze demper zorgt er namelijk voor dat de rillingen van de bal minder worden. Dit zorgt voor veel comfort. Daarnaast vindt u prachtige tennistassen in het assortiment waardoor u uw rackets en accessoires zonder moeite en veilig mee kunt nemen.

Al dez accessoires zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten tijdens een wedstrijd of het trainen. Omdat de accessoires zoveel comfort bieden en veel stabiliteit bieden, kunt u het beste uit uzelf halen en uw prestaties verhogen. U kunt uw kwaliteiten en kunsten optimaal inzetten zonder afleiding of irritaties.

Een greep uit de Prince collectie

-