Alles over Prince

Prince tennis


Prince is een Amerikaans merk dat is opgericht in 1970 in Georgia. Prince begon ooit als een producent voor ballenkanonnen, maar al snel is dit bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig merk dat zeer geliefd is onder tennisspelers wereldwijd. Prince is dé trendsetter in de innovatie en productie op het gebied van tennis. Zo heeft Prince een aantal rackettechnologieën ontworpen die revolutionair waren, zoals de Oversize en Longbody.

Innoveren is erg belangrijk in de ontwerpen van Prince. Dankzij jarenlange ervaring en blijven innoveren zet het bedrijf hoogwaardige producten op de markt. Deze producten helpen om de beste prestaties neer te zetten op de tennisbaan en bieden precies het comfort dat u nodig heeft wanneer u het beste uit u zelf haalt.

De producten die u in de collectie van Prince kunt vinden zijn uiteraard tennisrackets, racket dempers, tennistassen, snaren en tennisgrips. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor veel comfort. Dit kan Prince realiseren dankzij jaren ervaring sinds 1970, waardoor ze veel hebben kunnen innoveren en verbeteren. Dit zorgt ervoor dat vele beroemdheden in de tennissport veel gebruik maken van de producten van Prince, zoals Raven Klaasen en Alejandro Gonzalez.

Prince tennisrackets


Prince heeft een ruim assortiment tennisrackets. Tennisrackets voor jonge spelers, onervaren spelers en ervaren spelers. Ook voor mensen die snel last van hun arm krijgen of juist al een heel stabiele slag hebben. De tennisrackets zullen daarom verschillen in gewicht en daar moet u goed op letten met het kopen van een tennisracket. Daarnaast zijn de rackets van Prince innovatief en gebruikt Prince nieuwe technologieën. Deze technologieën bepalen hoeveel kracht u nog moet geven, hoeveel stabiliteit het racket biedt en hoe comfortabel het tennisracket is. Met de Prince tennisrackets verbetert u uw prestaties en maakt u meer plezier. Bekijk hieronder het hele assortiment tennisrackets van Prince.