K-Swiss technologie

K-Swiss Tennisschoenen

K-Swiss is opgericht in 1966 en heeft zicht in de loop van der jaren op de kaart weten te zetten als een toonaangevende grootheid op het gebied van tennisschoenen. K-Swiss maakte voor het eerst haar debuut tijdens Wimbledon in 1966 en 40 jaar later is de stijl die destijds gebruikt werd nog steeds terug te vinden in haar collectie klassiekers. De schoenen van K-Swiss worden niet alleen gedragen op de tennisbaan, ook in het dagelijkse leven zijn de schoenen erg populair.

K-Swiss is een bekend merk onder de tennisliefhebbers. Dit komt doordat de schoenen van K-Swiss uw voeten een goede ondersteuning bieden op de tennisbaan. De schoenen van K-Swiss staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Wat veel echter mensen niet weten, is dat K-Swiss gebruikt maakt van diverse slimme technologieën om dit hoge kwaliteitsniveau te bereiken en te behouden. Om u meer informatie te geven over de diverse technologieën die K-Swiss gebruikt, hebben wij hieronder een volledig overzicht voor u opgesteld met de namen van de technologieën en de bijbehorende informatie.

Niet iedere tennisschoen van K-Swiss bevat dezelfde technologieën. In veel modellen worden verschillende soorten technologieën gecombineerd om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Heren en dames

K-Swiss Technologieën

K-Swiss 7.0 System
Het K-Swiss 7.0 System is een combinatie van technologiën die zijn gebouwd om het hoogst mogelijke prestatieniveau te bereiken.

K-Swiss Aösta II
De K-Swiss Aösta II technologie bestaat uit een weerstandskrachtige buitenzool. De zool heeft een goede duurzaamheid van hak tot teen.

K-Swiss Dragguard
De K-Swiss Dragguard technologie wordt verwerkt in de meest slijtage gevoelige onderdelen van de schoen, om tot als resultaat een verhoogde duurzaamheid te verkrijgen.

K-Swiss Dual Density Posting
De K-Swiss Dual Density Posting technologie biedt een maximale stabiliteit van de tennisschoen.

K-Swiss Durawrap
De K-Swiss Durawrap technologie wordt in de schoen verwerkt door middel van een extra beschermlaag. Dit is om slijtage door slepen te beperken.

K-Swiss Flow Cool System
Het K-Swiss Flow Cool System zorgt voor een optimale ventilatie en vochtafvoer van hak tot teen. De voeten blijven hierdoor droog en koel.

K-Swiss GuideGlide
De K-Swiss GuideGlide is een unieke tussenzool constructie die ervoor zorgt dat de voet gecentreerd en stabiel blijft in de schoen.

K-Swiss Heel Grip Lining
De K-Swiss Heel Grip Lining is een oppervlakte die zorgt voor voldoende grip met de sok. Dit om slippen te voorkomen en de voet stabiel te houden.

K-Swiss K-EVA
De K-Swiss K-EVA is een speciale schuimformule die zorgt voor maximale demping en verbeterde duurzaamheid van de tussenzool.

K-Swiss Ortholite
De K-Swiss Ortholite technologie is een speciaal vochtmanagementsysteem met anti-microbiële werking om de voet droog te houden.

K-Swiss Shock Spring
De K-Swiss Shock Spring biedt een uitstekende demping in de hak en voorvoet.

K-Swiss Stay-Tied Laces
De K-Swiss Stay-Tied Laces technologie zorgt ervoor dat veter altijd strak gebonden blijven tijdens het tennissen.

K-Swiss Y-Beam
De K-Swiss Y-Beam is een tussenzool die zorgt voor een ondersteunende structuur verankert met de hak.

Een greep uit ons K-Swiss assortiment: