Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle K-Swiss producten

Alle K-Swiss producten

Sinds 1966 heeft K-Swiss zich gepresenteerd met innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Onder de naam K-Swiss "CLASSIC," maakte de eerste leren tennisschoen zijn debuut op Wimbledon in 1966, en meer dan 40 jaar later is deze stijl nog steeds terug te vinden op- en naast de tennisbaan. Vandaag de dag heeft, K-Swiss Premium Sports zich uitgebreid van tennis footwear tot lifestyle-, running-, training- en free-running footwear die voldoet aan de eisen van wereldklasse atleten en trendsetters. Hier leest u alles over K Swiss technologie.

K-Swiss hypercourt

De tennisschoenen van K Swiss zijn erg populair onder de tennissers. Zo was K Swiss het eerste merk dat tennisschoenen op de markt bracht die helemaal van leer waren. Dit zorgde ervoor dat het merk enorm opviel en binnen de kortste keren erg geliefd was onder professionele tennissers. K Swiss schoenen zijn te herkennen aan de kenmerkende strepen aan de zijkant van de schoenen. Dit geeft een sportieve look. In het assortiment vindt u verschillende K Swiss tennisschoenen voor diverse soorten ondergronden. De schoenen hebben een heerlijk voetbed en bieden de juiste grip voor elke ondergrond.

K-Swiss tennis

K-Swiss is sinds jaar en dag een van de bekendste merken op het gebied van tennis. K-Swiss is vooral bekend om haar tennisschoenen. In 1966 brachten de broers Brunner de eerste volledig leren tennisschoen op de markt. Sinds toen is het merk enorm gegroeid. Momenteel beschikt het sportmerk over een breed assortiment tenniskleding variërend van kleding, schoenen en accessoires. Op Tennisplanet vindt u de uitgebreide collectie K/Swiss sportkleding!